Windsor Plaza

  • Kattoallas
  • Kuntosali ja spa

Hotelli Windsor Plaza sijaitsee keskellä Saigonin sykettä ostoskeskuksen yläkerrassa, joten kauppoihin pääset suoraan rullaportaita pitkin. Hotellissa on useita ravintoloita sekä spa, missä voit hemmotella itseäsi. Hotellibussi kulkee keskustaan ja kattoaltaalla voit pulahtaa virkistävään veteen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1248 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 4,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elegantti kaupunkihotelli Windsor Plaza sijaitsee China Townissa lähellä kauppoja ja huvituksia. Viihtyisä kattoallas aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Kaikista huoneista on kaunis näkymä kaupungin yli.

Hotellissa on useita hyviä ravintoloita. Pääravintola Café Central An Dongissa tarjolla on à la carte-annoksia sekä suuri buffet, jossa valittavissa on länsimaalaisia annoksia sekä perinteisiä vietnamilaisia ruokia. Viidennen kettoksen Ngan Dinh -ravintolassa tarjoillaan kantonilaista ruokaa sekä dim sumeja. Hotellin 25. kerroksesta löytyy Top of the Town Bar & Restaurant, jossa voit nauttia korkeatasoisista annoksista sekä upeista näkymistä suurkaupungin ylle.

Rentoudu hotellin pienessä spassa, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja ja hierontaa sekä sauna. Kuntosali 24. kerroksessa, missä on maiseman lisäksi treenilaitteita, painoja ja erillinen miesten ja naisten sauna. Tilava leikkinurkkaus leluilla ja tv-peleillä. Hotellibussi Saigonin keskustaan puolen tunnin välein aamusta iltaan. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Saigonin matkoja:

Apollolla ei ole henkilökuntaa Saigonissa 16.12.2019 asti, vaan kohteessa palvelee paikallinen, englanninkielinen yhteistyökumppani. Palvelupuhelinnumeron näet matkalipusta. Ajalla 17.12.2019-19.3.2020 on Apollolla skandinaavinen henkilökunta Phan Thietissä, jotka tavoitat puhelimitse.