Le Meridien Saigon

Ylellisessä hotellissa Le Meridien Saigon majoitut hyvällä paikalla Saigonissa, täältä on panoramanäkymät kohti Saigon Riveriä ja 1. kaupunginosaa. Hotelli soveltuu hyvin sinulle, joka haluat tutustua Saigonin kulttuurielämään ja ostosmahdollisuuksiin. Nauti kaupungilla vietetyn päivän jälkeen hotellin kuntosalista, spa-osastosta ja ravintolasta.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-3 hengelle. Deluxe -huone Plus 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2491 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Le Meridien Saigon sijaitsee 1. kaupunginosassa lähellä Saigon Riveriä ja täältä on panoramanäkymät kohti eloisaa Saigonia. Hotelli soveltuu sijaintinsa vuoksi sinulle, joka etsit museoita, ostosmahdollisuuksia ja historiaa – lähin ostoskeskus sijaitsee 700 metrin päässä ja ydinkeskusta 5 kilometrin päässä.

Hotellilla on ravintola Bamboo Chic, jossa tarjoillaan aasialaisia annoksia ja cocktaileja. Ravintola Last Recipe tarjoaa kansainvälisiä ja paikallisia makuja Saigonista. Ravintola Art Cacaossa myydään yksinkertaisia annoksia ja leivonnaisia.

Kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä, täällä on moderneja Life Fitnessin laitteita. Spa-osastolla on saatavilla erilaisia hoitoja ja hierontoja.

Hotellin lähistöllä on ostoskatu Bui Vien Street. Ben Thanh Market on yksi Saigonin suosituimmista markkinoista. Hotellilta on kävelyetäisyys nähtävyyksiin, kuten Saigon Opera Houselle ja Notre Damen katedraaliin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Saigon

Avanti

Keskeisen sijaintinsa vuoksi hotelli Avanti soveltuu hyvin aktiivisen loman viettoon Saigonissa. Täällä majoitut lähellä kaikkia kaupungin nähtävyyksiä, kuten Ben Than Marketia, Notre Damen katedraalia ja eläväistä Phan Ngu Laon turistikeskittymää. Koe Saigon ja sen erityinen tunnelma.

Liberty Central Saigon Point

Hotelli Liberty Central Saigon Point on moderni hotelli kaupungin keskustassa lähellä jännittäviä nähtävyyksiä. Kauniisti sisustetut huoneet, kattoterassi uima-altaineen sekä spa saavat sinut rentoutumaan kaupungin hulinassa vietetyn päivän jälkeen.

New World Saigon Hotel

New World Saigon on elegantti hotelli, joka tarjoaa kaikki mukavuudet Saigonin matkaasi varten. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä, ja hotellin mukavuuksiin lukeutuvat esimerkiksi ulkoallas, tenniskenttä, kuntosali, korkeatasoiset ravintolat sekä hydroterapia.