Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, ei ulkotilaa, osassa näkymä joelle päin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Minibaari - kaksi pientä vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet ja housuprässi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe -huone Plus

Deluxe plus-huoneita, ei ulkotilaa. Huoneet sijaitsevat korkealla, ja niistä on kaunis näköala kaupunkiin ja joelle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Minibaari - kaksi pientä vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet ja housuprässi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

  • Deluxe Plus -huoneissa majoittuvilla asiakkailla on pääsy erillisessä kerroksessa sijaitsevaan loungeen. Täällä on tarjolla alkoholittomia juomia ja mahdollisuus ostaa cocktaileja.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.