Deluxe -huone

Tilavia deluxe -huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, maksuttomia vesipulloja sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet ja housuprässi. Kokolattiamatto. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Wifi lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Osasta huoneita näkymä joelle, huoneissa ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan mukaan huoneen maksimikapasiteettiin.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe -huone Plus

Tilavia deluxe plus -huoneita, jotka sijaitsevat rakennuksen yläkerroksissa. Kauniit näkymät kaupunkiin ja joelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, maksuttomia vesipulloja sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet ja housuprässi. Kokolattiamatto. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Wifi lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan mukaan huoneen maksimikapasiteettiin.

Deluxe Plus -huoneissa majoittuvilla asiakkailla on pääsy erillisessä kerroksessa sijaitsevaan loungeen. Täällä on tarjolla alkoholittomia juomia ja mahdollisuus ostaa cocktaileja.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.