Liberty Central Saigon Point

  • Moderni ja keskeisellä sijainnilla
  • Allas katolla

Hotelli Liberty Central Saigon Point on moderni hotelli kaupungin keskustassa lähellä jännittäviä nähtävyyksiä. Kauniisti sisustetut huoneet, kattoterassi uima-altaineen sekä spa saavat sinut rentoutumaan kaupungin hulinassa vietetyn päivän jälkeen.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe plus huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,5 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2997 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Liberty Central Saigon Point sijaitsee kaupungin keskustassa. Saigonin tunneitummat nähtävyydet, kuten Notre Damen katedraali, Ben Thanin markkinat sekä yöelämä ovat myös lähellä. Hotellilla on kattobaari ja -terassi, josta on hienot panoramanäköalat kaupungin ylle sekä uima-allas ja muutamia aurinkotuoleja.

Ravintola Central tarjoilee buffetaamiaista, -lounasta ja -illallista. Viikonloppuisin buffet vaihtuu laajaan a la carte -menuun. Katutasossa oleva The Bistor on moderni lounge, joka tarjoilee kahvia ja laajan valikoiman erilaisia juomia ja drinkkejä. Useana iltana livemusiikkia.

Hotellissa on elokuvateatteri, jossa neljä salia. Näytöksiä aamuvarhaisesta iltamyöhään (lisämaksusta). 18. kerroksen spassa erilaisia hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton sauna ja höyrysauna. Kuntosali. Maksuttomat internetnurkkaukset vastaanoton vieressä ja maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaisbuffet.