1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Club-huone

Tilavia ja valoisia club-huoneita kokolattiamatolla. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv ja maksuttomat aikakausilehdet. Jääkaappi, mikä voidaan täydentää minibaariksi ja on näin ollen lisämaksusta. Kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa, osassa huoneita on merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Club-huoneiden vierailla on pääsy club-loungeen. Täällä tarjoillaan aamiaista, iltapäiväteetä (klo 15-17) ja drinkkejä (klo 18-20, sis. hintaan).
Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone

Valoisia ja vaalein värein sisustettuja deluxe-huoneita joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Tv ja sanomalehtiä maksutta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme/suihku sekä wc. Osassa huoneista ei ulkotilaa, osassa ranskalainen parveke merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat matalammassa rakennuksessa hotellialueella. parivuode ja lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Osassa kokolattiamatto. Taulu-tv, puhelin ja sanomalehtiä maksutta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme/suihku sekä wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle