Veronica Hotel

Veronica Hotel sijaitsee aivan Pafoksen ulkopuolella, kävelymatkan päässä sekä satamasta että linnasta. Hotellin ympärillä on useita ravintoloita ja kauppoja, ja Pachyammosin rannalle pääsee muutamassa minuutissa. Noutopöytäaamiainen sisältyy hintaan, ja hotellilla on saatavilla myös puolihoito.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 922 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Veronicassa on ihastuttava puutarha, jossa on suuri uima-allasalue sekä erillinen lastenallas ja maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Hotellin noutopöytäravintolassa on tarjolla aamiaista ja illallista. Yhdistetyssä allas- ja snack-baarissa on tarjolla lounasta. Aulabaari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Jääkaappi kysyttäessä vastaanotosta. Liikennöity tie ylitettävä rannalle mentäessä. Pafokselle pääsee paikallisbussilla, jonka pysäkki on aivan hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Sisältyy: Aamiaispöytä

Lisämaksusta: Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen on tarjolla klo 07.00-09.30 ja illallinen klo 19.00-21.30.

Hotellit Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.

Constantinou Bros Athena Beach

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Constantinou Bros Athena Beach , jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.

Constantinou Bros Asimina Suites

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel on tyylikäs hotelli, jossa on oma ranta ja suuri ja kaunis allasalue kahdella uima-altaalla. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja jos valitset täysi- tai puolihoidon tai All Inclusiven, sinua odottaa suuri valikoima ravintoloita, joissa on hyvää ruokaa ja huippuluokan palvelu. Voit pelata tennistä ja ottaa hetken itsellesi hotellin kylpylässä.