Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 911 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on allasalue, jossa on uima-allas ja erillinen lastenallas. Yhdistetty allasbaari ja ravintola sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Yhdistetty allasbaari ja ravintola, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapromenadilla on laitureita, joista voit pulahtaa uimaan. Lähin hiekkaranta on nimeltään Alykes Beach. Jos kaipaat lomapäiviisi lisää vesiaktiviteetteja, voit suunnata Paphos Aphrodite -vesipuistoon, joka sijaitsee pyöräily- tai ajomatkan päässä.

Hotellissa on kolme ravintolaa ja kaksi baaria. Noutopöytäravintolassa voit nauttia aamiaisen ja illallisen. Á la carte -ravintolassa tarjoillaan grilliruokia, ja La Place Royalessa on tarjolla kansainvälisiä ruokia, tuoremehuja, jäätelöä, vohveleita, salaatteja ja juomia aamusta keskiyöhön saakka. Allasbaarissa on tarjolla päivän aikana kevyitä aterioita, kuten crêpejä, salaatteja ja jäätelöä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä.

150 metriä merelle ja 500 metriä Alykes Beachin hiekkarannalle. Pafos Aphrodite -vesipuistoon noin 4 kilometriä autolla. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Dionysos Central sijaitsee Pafoksen keskustassa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on kalasatama, jossa on mukava rantakatu sekä useita ravintoloita ja kauppoja.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00 ja illallinen 19.00-21.00.

Hotellit Pafos

Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo sijaitsee aivan Sodapin rannalla Páfoksella Kyproksen lounaisrannikolla. Tyylikäs hotelli sopii erityisesti pariskunnille ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Hotellilla on muutamia altaita, spa, hintaan sisältyvä puolihoito. Puolihoitoon sisältyy myös illallinen á la carte -ravintolassa. Hotellin viereinen ranta on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla.

Athena Beach

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Athena Beach, jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.