Pafos

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Tervetuloa aurinkoiselle Pafokselle, joka sijaitsee Kyproksen lounaisosassa! Täällä vietät lomapäiviä kauniilla hiekkarannoilla kristallinkirkkaan Välimeren äärellä. Lomapäiviisi sisältyy auringon ja uimisen lisäksi monia mielenkiintoisia ja historiallisia nähtävyyksiä, joita löytyy ympäri Pafosta. Pafoksen kerrotaan olevan myös kreikkalaisen rakkauden jumalattaren, eli Afroditen, synnyinpaikka!Lisätiedot Pafos

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä Pafoksen hotelleille on noin 90 minuutin matka. Lentokenttäkuljetuksessa ei yleensä ole mukana Apollomatkojen henkilökuntaa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 16°c
maalis 17°c
huhti 20°c
touko 23°c
kesä 27°c
heinä 29°c
elo 30°c
syys 28°c
loka 25°c
marras 22°c
joulu 18°c
7,5 10:stä Pafos
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 118 arvioon

Kaikki matkakohteet Kypros

Fig Tree Bay

Koko rannikkoa kutsutaan usein Viikunapuulahdeksi tai Protarasiksi, mutta itse asiassa alue koostuu useista ihanista rannoista ja mukavista lomakohteista, jotka levittäytyvät helminauhana pitkin rannikkoa. Lomakeskusten rauhallinen tahti ja matalat rannat tekevät kohteesta ilmeisen valinnan lapsiperheille ja pariskunnille, jotka haluavat asua hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Hotellissa on Apollo Mondo Family Hotel Malama Beach Holiday Village, jossa on lastenkerho, uimakoulu ja maksutonta ryhmäliikuntaa.

Ayia Napa

Matkustaessasi Ayia Napaan voit odottaa aurinkoista säätä, kauniita rantoja ja turkoosia vettä. Ayia Napa tunnetaan yöelämästään, ja se on myös ihanteellinen paikka rentouttavaan pariskuntalomaan jossain rantahotelleissamme. Leppoisa rantaelämä yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan retkiä ja viihtyisiä ravintoloita tekevät Ayia Napasta yhden Kyproksen suosituimmista kohteista.

Coral Bay

Matkusta Coral Baylle Kyproksen aurinkoisella länsirannikolla! Täällä voit odottaa lomaa täynnä aurinkoa, uintia, tavernailtoja ja kaunista ympäristöä.

Limassol

Aurinkoisella Kyproksella sijaitseva Limassol on täydellinen kohde sinulle, joka kaipaat lomaltasi mukavia päiviä rannalla, hyviä tavernoita, ostosmahdollisuuksia ja hauskoja retkimahdollisuuksia. Kulje vanhan kaupungin kauniilla kujilla tai nauti maisemista rantakadulla yhdistäen kaupunki- ja rantaloman parhaat puolet. Täältä löydät kaiken, mitä mukavalta lomalta voit toivoa!