Constantinou Bros Asimina Suites

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel on tyylikäs hotelli, jossa on oma ranta ja suuri ja kaunis allasalue kahdella uima-altaalla. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja jos valitset täysi- tai puolihoidon tai All Inclusiven, sinua odottaa suuri valikoima ravintoloita, joissa on hyvää ruokaa ja huippuluokan palvelu. Voit pelata tennistä ja ottaa hetken itsellesi hotellin kylpylässä.


Huonetyyppi

Juniorsviitit 1-3 hengelle. Kahden huoneen sviitit 1-3 hengelle. Kahden huoneen superior-sviitti 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,5 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1889 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel tarjoaa suuren ja ihanan allasalueen, jossa on kaksi allasta, jotka kietoutuvat yhteen kahdella tasolla. Täältä löydät myös porealtaan, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeet. Siellä on myös sisäuima-allas ja poreallas, joka lämmitetään huhtikuussa. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin ravintola Estiassa tarjoillaan buffetaamiainen, lounas ja illallinen. Hotellissa on myös kaksi à la carte -ravintolaa, Kymata ja À la carte Restauranta. Kymatassa tarjoillaan Välimeren alueen keittiöiden parasta. Siisti pukeutuminen, pitkät housut miehille illallisilla à la carte -ravintoloissa. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Hotellissa on myös viisi baaria, mukaan lukien urheilubaari ja allasbaari.

Hotellissa on myös mukava ja ihastuttava kylpylä, jossa on mm. kaksi saunaa, joista toisessa ei käytetä uima-asua ja höyrysauna. Hotellissa on myös sisäuima-allas, joka lämmitetään huhtikuussa, ja kuntosali, jota voi käyttää maksutta. Kauneushoitoja lisämaksulla. Pöytätennis. Säilytystila golfkasseille. Tennis varusteineen ja iltavalaistuksella maksutta. Elävää musiikkia muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli sijaitsee suoraan Pioneer Beachin yläpuolella ja etäisyys rannalle voi vaihdella riippuen siitä, missä kohtaa hotellia yövyt. Kaksi kilometriä Pafoksen keskustaan ja kolme kilometriä Pafoksen kalasatamaan.

Ateriat

Sisältää:

 • Aamiaisbuffet

Lisämaksulla:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet)
 • All Inclusive Ultra

Aamiaisbuffet tarjoillaan Estia-ravintolassa klo 07.30-11.00. Lounas Kymata-ravintolassa, allasbaarissa tai Estia-ravintolassa, klo 13.00-15.30. Jos varaat puolihoidon, illallinen ravintola Estiassa, ja jos varaat täysihoidon, voit valita illallisbuffet ravintolassa Estiassa tai illallisen à la carte -ravintolassa Kymata tai À. la carte Restauranta, klo 19.00-22.00.

All Inclusive

All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet ravintola Estiassa klo 07.30-11.00
 • Lounas ravintola Estiassa klo 13.00-15.30
 • Lounas Kymata-ravintolassa ja allasbaarissa, klo 12.00-16.00.
 • Välipaloja, jälkiruokia ja jäätelöä allasbaarissa ja Kymata-ravintolassa, klo 16.30-18.00
 • Illallisbuffet ravintola Estiassa, klo 19.00-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintoloiden À la carte Restaurantassa ja Kymatassa klo 19.00-22.00
 • Huoneen minibaari täytetty saavuttaessa virvoitusjuomilla, oluella, pullolla viiniä ja erilaisilla paikallisilla alkoholijuomilla, täyttö lisämaksulla
 • Kapselit kahvinkeittimeen huoneessa - täytetään joka päivä
 • Vesipullo huoneessa, joka täytetään joka päivä
 • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa klo 11.00-24.00

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa tulopäivän sisäänkirjautumisajasta lähtöpäivän uloskirjautumiseen.

Hotellit Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.

Constantinou Bros Athena Beach

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Constantinou Bros Athena Beach , jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.

Veronica Hotel

Veronica Hotel sijaitsee aivan Pafoksen ulkopuolella, kävelymatkan päässä sekä satamasta että linnasta. Hotellin ympärillä on useita ravintoloita ja kauppoja, ja Pachyammosin rannalle pääsee muutamassa minuutissa. Noutopöytäaamiainen sisältyy hintaan, ja hotellilla on saatavilla myös puolihoito.