Juniorsviitti

Juniorsviitti jossa parveke. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä sis. parvekkeen
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen superior-sviitti

Kahden huoneen superior-sviitti parvekkeella ja merinäköalalla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä sis. parveke
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviitissä on parveke, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin - kapselit lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä sis. parveke
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.