Constantinou Bros Athena Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Constantinou Bros Athena Beach , jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Perhesviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä omalla altaalla 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rannan läheisyys, ateriat monipuolisia, joskaan ei kauhean maukkaita.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4664 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Useita uima-altaita, joista yksi on tarkoitettu vain aikuisille ja kaksi erillistä lastenallasta erilaisilla vesileikkialueilla. Kaksi vesiliukumäkeä, pituusrajoitus 120cm. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellin alla oleva ranta on hiekka- ja kiviranta.

Ravintola Atrium tarjoaa buffetaamiaisen, lounaan ja illallisen. Ravintola Zephyr on tarkoitettu vain aikuisille, ja siellä tarjoillaan buffetaamiainen ja -illallinen à la carte -menulta. Sekä Adonis Mediterranen että italialainen ravintola Leda tarjoavat iltapäivisin kevyitä, tyylikkäitä lounaita, välipaloja, makeisia ja jäätelöä sekä illallisella á la carte -menulta valikoituja makuja Välimeren ja Italian keittiöistä. Rannalla on Helios Beach Bar, joka tarjoilee kevyitä lounaita ja välipaloja iltapäivisin. Kun jano iskee, sen voi sammuttaa Nectarissa, hotellin cocktailbaarissa, Helios Beach Barissa tai allasbaarissa. Hotellissa on myös vain aikuisille tarkoitettu allasbaari. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. À la carte -ravintoloissa miesten pukukoodina on pitkät housut, suljetut kengät ja hihallinen t-paita. Polvipituiset shortsit ovat sallittuja buffetravintolassa.

Hotellissa on ihana spa-osasto,josta löytyy mm. sauna ja höyrysauna sekä erilaisia hoitoja lisämaksusta. Lisäksi spa-osastolla on myös sisäuima-allas ja maksuton kuntosali, jossa on kardiolaitteita ja vapaita painoja. Pöytätennis, boccia ja shuffleboard. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive Ultra sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Atriumissa, klo 07.30-10.30.
 • Aamiaispöytä, vain aikuisille, ravintola Zephyrissä, klo 08.00-11.00.
 • Lounaspöytä ravintola Atriumissa, klo 12.30-14.30.
 • Kevyitä lounaita buffetravintola Ledrassa tai á la carte -ravintola Adoniksessa, klo 12.00-16.00.
 • Välipaloja Helios Beach Baarissa, klo 12.00-17.00.
 • Iltapäiväkahvit ja jäätelöä ravintola Ledrassa, klo 12.30-16.00.
 • Iltapäiväkahvit ja jäätelöä ravintola Adonisissa, klo 12.00-16.00.
 • Välipaloja Helios Beach Baarissa, klo 12.00-17.30.
 • Illallispöytä ravintola Atriumissa, klo 18.30-22.00.
 • Á la carte -illallinen kaksi kertaa viikossa ravintola Zephyrissä tai Ledrassa, klo 19.00-23.00, viimeinen kattaus klo 21.30,
 • Rajoittamattomasti paikallisia ja kansainvälisiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia joissakin hotellin baareista, klo 10.00-00.30.
 • Myöhäisten saapumisten varalta ravintola Ledrassa on tarjolla välipaloja, viimeiset tilaukset tulee tehdä klo 00.45

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.

Veronica Hotel

Veronica Hotel sijaitsee aivan Pafoksen ulkopuolella, kävelymatkan päässä sekä satamasta että linnasta. Hotellin ympärillä on useita ravintoloita ja kauppoja, ja Pachyammosin rannalle pääsee muutamassa minuutissa. Noutopöytäaamiainen sisältyy hintaan, ja hotellilla on saatavilla myös puolihoito.

Constantinou Bros Asimina Suites

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel on tyylikäs hotelli, jossa on oma ranta ja suuri ja kaunis allasalue kahdella uima-altaalla. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja jos valitset täysi- tai puolihoidon tai All Inclusiven, sinua odottaa suuri valikoima ravintoloita, joissa on hyvää ruokaa ja huippuluokan palvelu. Voit pelata tennistä ja ottaa hetken itsellesi hotellin kylpylässä.