Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo sijaitsee aivan Sodapin rannalla Páfoksella Kyproksen lounaisrannikolla. Tyylikäs hotelli sopii erityisesti pariskunnille ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Hotellilla on muutamia altaita, spa, hintaan sisältyvä puolihoito. Puolihoitoon sisältyy myös illallinen á la carte -ravintolassa. Hotellin viereinen ranta on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -ympäristöpalkinnolla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita omalla puutarhalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1458 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Amavi, MadeForTwo sopii rentouttavaan lomaan aikuisten kesken. Nauti kauniisti sisustetuista huoneista, useista altaista, hyvästä ruoasta hotellin neljässä ravintolassa sekä spa-osastosta sisäuima-altaalla. Hotellilla on myös erittäin ystävällinen henkilökunta.

Hotellissa on kaksi allasaluetta. Suurella Saffire-altaalla on uimabaari sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Vehreässä ympäristössä on rentoutumisallas Evera Outdoor Pool, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on myös sisäuima-allas. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Hotellissa on neljä ravintolaa. Noutopöytäravintola Ezaria tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista, ja viitenä iltana viikossa ravintolassa on teemailtoja ranskalaisen, italialaisen, meksikolaisen ja aasialaisen keittiön makujen kera. À la carte -ravintola Immenso tarjoilee aasialaisen keittiön parhaita herkkuja. À la carte -ravintola Nocturnen kokit houkuttelevat sinua Välimeren alueen keittiöiden annoksilla, mutta tarjolla on myös kansainvälisiä ruokia sekä myös kasvisruokia. Fort-O.Lana on à la carte -ravintola, jossa tarjoillaan kyproslaisia herkkuja, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Pukukoodi - miehillä pitkät housut kaikissa ravintoloissa. Kolme baaria, joista yksi on allasbaari. Kahvila, jossa tarjoillaan kevyitä aterioita päivän aikana.

Hotellissa on suuri spa-osasto, jossa on tarjolla rentouttavia hoitoja. Sauna, höyrysauna ja sisäuima-allas maksutta. Joogatunnit lisämaksusta. Jos haluat treenata, hotellissa on suuri kuntosali pyynnöstä. Tennis, tunnit lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Kilometri Pafoksen vanhaan kaupunkiin ja keskiaikaiseen, vuodelta 965 peräisin olevaan linnaan. Kilometri Pafoksen keskustaan, jossa on kauppoja, ravintoloita ja baareja. Portaita ja tasoeroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella, esimerkiksi rannalle mentäessä.

Hotellin alapuolella olevalle rannalle on myönnetty kansainvälinen ympäristöpalkinto Blue Flag. Blue Flag -palkinto takaa korkean vedenlaadun, uimaturvallisuuden, kattavan ympäristöohjeistuksen kävijöille, luonnon oikeaoppisen kohtelun sekä muut ympäristö- ja laatukriteerit. Valinnasta vastaavat FEE sekä paikallinen kumppani – tässä tapauksessa Hellenistic Society for Protection of Nature (HSPN) – tarkastaa ne ympäri vuoden.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas- tai illallispöytä), juomat sisältyvät hintaan.

Lisämaksusta:

  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä), juomat sisältyvät hintaan.

Kaikki ateriat tarjoillaan ravintola Ezariassa. Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.30, lounas klo 12.30-14.30 ja illallinen 19.00-22.00.

Puolihoito ja täysihoito sisältävät yhden illallisen viikossa per ravintola à la carte -ravintoloissa. Aterioihin sisältyy juoma ennen ateriaa, pullo viiniä kahdelle hengelle tai kaksi pulloa olutta per henkilö sekä vesi ja virvoitusjuomat, kahvi ja tee.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Pafos

Dionysos Central

Dionysos Central sijaitsee aivan Pafoksen sydämessä Kyproksen lounaisrannikolla. Hotellissa on useita ravintoloita ja hotellin ulkopuolelta löydät lisää ravintoloita ja baareja. Rentoudu hotellin allasalueella samalla kun suunnittelet lomaviikkosi tulevia aktiviteetteja. Golfista kiinnostuneiden kannattaa kokeilla hotellin läheisiä golf-kenttiä. Aamiainen sisältyy lomasi hintaan, ja jos kaipaat vielä hieman lisämukavuutta lomaasi, voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon.

Athena Beach

Aivan meren ja rannan yläpuolella Pafoksen lounaisosassa Kyproksella sijaitsee hotelli Athena Beach, jossa on useita uima-altaita, monia ravintoloita ja aktiviteetteja sekä nuorille että vanhoille. Aamiaispöytä sisältyy lomasi hintaan, mutta voit halutessasi lisätä lomaasi myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Majoitu kauniissa junior-sviiteissä, joissa on oma allas, tai superior-huoneissa, joissa on pääsy yhteiselle uima-altaalle.