Ayia Napa

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Matkustaessasi Ayia Napaan voit odottaa aurinkoista säätä, kauniita rantoja ja turkoosia vettä. Ayia Napa tunnetaan yöelämästään, ja se on myös ihanteellinen paikka rentouttavaan pariskuntalomaan jossain rantahotelleissamme. Leppoisa rantaelämä yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan retkiä ja viihtyisiä ravintoloita tekevät Ayia Napasta yhden Kyproksen suosituimmista kohteista.Lisätiedot Ayia Napa

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallisen keskihinta paikallisessa tavernassa on noin 18 euroa. Olut maksaa noin 2 euroa. Olemme koonneet tänne joitain ravintolavinkkejä Ayia Napalle.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka lentoasemalta ensimmäiseen hotelliin Ayia Napalla kestää noin 45 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Ayia Napassa on monia kauniita hiekkarantoja ja lahtia, joista useimmat ovat matalia ja niissä on valkoista hienoa hiekkaa ja kirkasta vettä. Aurinkotuolit, -varjot ja vesiurheilu rannoilla maksua vastaan. Ayia Napan kuuluisin ranta on Nissi Beach aivan keskustan ulkopuolella. Lue lisää Kyproksen hienoimmista rannoista.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 17°c
helmi 17°c
maalis 18°c
huhti 20°c
touko 23°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 30°c
syys 29°c
loka 26°c
marras 22°c
joulu 19°c
8,4 10:stä Ayia Napa
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1069 arvioon

Kaikki matkakohteet Kypros

Fig Tree Bay

Koko rannikkoa kutsutaan usein Viikunapuulahdeksi tai Protarasiksi, mutta itse asiassa alue koostuu useista ihanista rannoista ja mukavista lomakohteista, jotka levittäytyvät helminauhana pitkin rannikkoa. Lomakeskusten rauhallinen tahti ja matalat rannat tekevät kohteesta ilmeisen valinnan lapsiperheille ja pariskunnille, jotka haluavat asua hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Hotellissa on Apollo Mondo Family Hotel Malama Beach Holiday Village, jossa on lastenkerho, uimakoulu ja maksutonta ryhmäliikuntaa.

Coral Bay

Matkusta Coral Baylle Kyproksen aurinkoisella länsirannikolla! Täällä voit odottaa lomaa täynnä aurinkoa, uintia, tavernailtoja ja kaunista ympäristöä.

Limassol

Aurinkoisella Kyproksella sijaitseva Limassol on täydellinen kohde sinulle, joka kaipaat lomaltasi mukavia päiviä rannalla, hyviä tavernoita, ostosmahdollisuuksia ja hauskoja retkimahdollisuuksia. Kulje vanhan kaupungin kauniilla kujilla tai nauti maisemista rantakadulla yhdistäen kaupunki- ja rantaloman parhaat puolet. Täältä löydät kaiken, mitä mukavalta lomalta voit toivoa!

Pafos

Tervetuloa aurinkoiselle Pafokselle, joka sijaitsee Kyproksen lounaisosassa! Täällä vietät lomapäiviä kauniilla hiekkarannoilla kristallinkirkkaan Välimeren äärellä. Lomapäiviisi sisältyy auringon ja uimisen lisäksi monia mielenkiintoisia ja historiallisia nähtävyyksiä, joita löytyy ympäri Pafosta. Pafoksen kerrotaan olevan myös kreikkalaisen rakkauden jumalattaren, eli Afroditen, synnyinpaikka!