Ayia Napa

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Matkustaessasi Ayia Napaan voit odottaa aurinkoista säätä, kauniita rantoja ja turkoosia vettä. Ayia Napa tunnetaan yöelämästään, ja se on myös ihanteellinen paikka rentouttavaan pariskuntalomaan jossain rantahotelleissamme. Leppoisa rantaelämä yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan retkiä ja viihtyisiä ravintoloita tekevät Ayia Napasta yhden Kyproksen suosituimmista kohteista.Lisätiedot Ayia Napa

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallisen keskihinta paikallisessa tavernassa on noin 18 euroa. Olut maksaa noin 2 euroa. Olemme koonneet tänne joitain ravintolavinkkejä Ayia Napalle.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka lentoasemalta ensimmäiseen hotelliin Ayia Napalla kestää noin 45 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Ayia Napassa on monia kauniita hiekkarantoja ja lahtia, joista useimmat ovat matalia ja niissä on valkoista hienoa hiekkaa ja kirkasta vettä. Aurinkotuolit, -varjot ja vesiurheilu rannoilla maksua vastaan. Ayia Napan kuuluisin ranta on Nissi Beach aivan keskustan ulkopuolella. Lue lisää Kyproksen hienoimmista rannoista.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 16°c
maalis 18°c
huhti 21°c
touko 24°c
kesä 28°c
heinä 30°c
elo 31°c
syys 30°c
loka 26°c
marras 21°c
joulu 17°c
8,1 10:stä Ayia Napa
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 475 arvioon

Kaikki matkakohteet Kypros

Fig Tree Bay

Koko rannikkoa kutsutaan usein Viikunapuulahdeksi tai Protarasiksi, mutta itse asiassa alue koostuu useista ihanista rannoista ja mukavista lomakohteista, jotka levittäytyvät helminauhana pitkin rannikkoa. Lomakeskusten rauhallinen tahti ja matalat rannat tekevät kohteesta ilmeisen valinnan lapsiperheille ja pariskunnille, jotka haluavat asua hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Hotellissa on Apollo Mondo Family Hotel Malama Beach Holiday Village, jossa on lastenkerho, uimakoulu ja maksutonta ryhmäliikuntaa.

Larnaca

Matka Larnakaan on täydellinen yhdistelmä aurinkoa, uintia ja kaupunkia. Se sijaitsee vilkkaan rantapromenadi Seafrontin varrella.