Nissi Beach

  • Aivan rannassa
  • Vehreä ympäristö
  • Suojelee ympäristöä

Tervetuloa suosittuun Nissi Beach -hotelliimme Ayia Napaan! Täällä vieraamme rakastavat rannan läheisyyttä, hyvää palvelua ja mukavia huoneita. Plussaa on, että hotelli suojelee ympäristöä ja työskentelee jatkuvasti ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Isompia kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 17 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2053 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nissi Beach on viihtyisä hotelli, josta on näkymät samannimiselle rannalle. Siellä on allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari näkymällä rannalle.

Useita ravintoloita, kuten Nissi Taverna, joka tarjoilee päiväsaikaan tuoretta kalaa ja paikallisia erikoisuuksia rannalla. Useita baareja. Rehevä puutarha. Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho. Päivä- ja iltaohjelmaa. Pesulapalvelu, kauppa ja huonepalvelu. Maksuton wifi aulassa ja vastaanotossa. Oleskelutila, jossa tv. Kampaaja.

Maksuttomia urheiluaktiviteetteja, kuten rantalentopallo, pöytätennis ja kuntosali. Tennis panttia vastaan. Biljardi lisämaksusta. Vesiurheilua lisämaksusta rannalla (ei hotellin valvomaa). Sisäallas. Spa, hieronta ja jacuzzi lisämaksusta. Osassa huoneita läheisen päätien liikenne voi tuntua häiritsevältä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
  • Välipaloja, klo 10.00-17.00.
  • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen ei tarvita hotellirannekkeita, sen sijaan vieraat voivat allekirjoittaa kuitit käyttäessään All Inclusiven sisältöä. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Ayia Napa

Aktea

Aktea on herttainen, perheystävällinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta, kauniiden Sandy Bayn ja Nissi Beachin rantojen välissä Ayia Napassa. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja hotellilla on ihana allasalue ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.

Alion Beach

Viiden tähden Exclusive-hotelli Alion Beachissa Ayia Napassa on kaikki täydelliseen lomaan: hyvä uima-allas, vehreä puutarha, kylpylähoitoja, hyvää ruokaa, hyvä palvelu, aktiviteetteja ja viihdettä. Tervetuloa arvostettuun hotelliin yhdelle Kyproksen parhaista rannoista!

Eligonia

Eligonia hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ayia Napassa, lähellä hienoa Limanaki-rantaa. Hotellilla on vehreä allasalue, maksuton wifi ja huoneistoja 1-4 hengelle.

EuroNapa

EuroNapa hotelli sijaitsee Ayia Napan keskustan laitamilla, kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin alueella houkuttelee ihana uima-allas, jossa on erillinen lastenosio. Hotellissa on oma ravintola, ja voit varata lisämaksullisen aamiaisen tai puolihoidon loman ajalle.

Grecian Bay

Grecian Sands

Hieno Grecian Sands hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ihanalla hiekkarannalla. Täällä on viihtyisä allasalue ja ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa ja kauniit näkymät merelle. All Inclusiven varanneilla on mahdollisuus ruokailla Grecian Sandsin kahdessa sisarhotellissa. Tervetuloa!

Napa Mermaid Hotel & Suites

Tervetuloa suosittuun Napa Mermaid Hotel & Suitesiin! Hotellilla sinua odottaa rauhallinen tunnelma, moderni sisustus, tyylikkäät huoneet monilla mukavuuksilla, maukkaat ruoat ja allasalue, josta on kaunis näkymä merelle. Kuten kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, täällä sinua odottaa maksuton aamujooga useana päivänä viikossa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka yhdelle Kyproksen parhaista hiekkarannoista.

Nestor

Nestor hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä yhdeltä Kyproksen parhaista hiekkarannoista - Limanaki Beachiltä, mutta houkuttelee myös allasalueellaan mukavilla aurinkotuoleilla ja vieressä olevalla baarilla varustetulla ravintolalla. Asiakkaamme arvostavat hotellin hyvää palvelua. Tervetuloa!

Nissiana

Nissiana on viihtyisä keskiluokan hotelli, jossa on ihana allasalue. Suosittu ja hieno hiekkaranta Nissi Beach on vain kivenheiton päässä. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Stamatia

Tervetuloa Stamatia hotelliin, joka sijaitsee Ayia Napan hiljaisemmassa osassa. Täällä on ihana allasalue, ja hieno hiekkaranta Limanaki-ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park on täydellinen All Inclusive -hotelli koko perheelle. Hotellilla on viihtyisä allasalue sekä hauska vesipuisto ja kävelymatka Ayia Napan keskustaan.

Christofinia

Christofiniassa on suuri ja kutsuva allasalue, jossa kaksi allasta joista toinen on lastenallas perheen pienimmille. Useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyt matka Ayia Napaan, jossa runsas valikoima ravintoloita ja baareja. Pulahda altaaseen tai johonkin läheiseen uimapoukamaan, jossa on kristallinkirkasta vettä josta Kypros on tunnettu.

Tsokkos Paradise Village

Tsokkos Paradise Village sijaitsee aivan Ayia Napan tuntumassa. Hotellilla on mukava allasalue, jossa koko perhe viihtyy ja alueella on myös useita ihania rantoja. Ayia Napaan pääset helposti taksilla tai kävellen, ja matkan varrelta löytyy ravintoloita ja kauppoja.