Stamatia

Tervetuloa Stamatia hotelliin, joka sijaitsee Ayia Napan hiljaisemmassa osassa. Täällä on ihana allasalue, ja hieno hiekkaranta Limanaki-ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle. Perhesviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,6 10:stä
Perustuu 50 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 248 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotel Stamatia sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa hieman hiljaisemmassa osassa Ayia Napaa. Lapsiperheet viihtyvät hotellissa ja allasalueella on erillinen lastenallas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari (joka soittaa musiikkia päivän aikana). Ravintola ja baari. Viihdettä hotellin animaatiotiimin toimesta muutamana päivänä viikossa.

Maksuton wifi. Leikkipaikka. Pesula ja huonepalvelu lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Sauna ja hieronta lisämaksusta. Läheisten ravintoloiden musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen all-inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.00.
  • Kahvia ja teetä, klo 10.00-23.00.
  • Välipaloja, klo 11.00-12.00 / 15.00-17.00.
  • Jäätelöä, klo 10.00-23.00.
  • Rajattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, cocktaileja ja virvoitusjuomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytetään hotellin All Inclusive-korttia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Ayia Napa

Aktea

Aktea on herttainen, perheystävällinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta, kauniiden Sandy Bayn ja Nissi Beachin rantojen välissä Ayia Napassa. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja hotellilla on ihana allasalue ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.

Alion Beach

Viiden tähden Exclusive-hotelli Alion Beachissa Ayia Napassa on kaikki täydelliseen lomaan: hyvä uima-allas, vehreä puutarha, kylpylähoitoja, hyvää ruokaa, hyvä palvelu, aktiviteetteja ja viihdettä. Tervetuloa arvostettuun hotelliin yhdelle Kyproksen parhaista rannoista!

Eligonia

Eligonia hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ayia Napassa, lähellä hienoa Limanaki-rantaa. Hotellilla on vehreä allasalue, maksuton wifi ja huoneistoja 1-4 hengelle.

EuroNapa

EuroNapa hotelli sijaitsee Ayia Napan keskustan laitamilla, kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin alueella houkuttelee ihana uima-allas, jossa on erillinen lastenosio. Hotellissa on oma ravintola, buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito lisämaksusta.

Grecian Bay

Grecian Sands

Hieno Grecian Sands hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ihanalla hiekkarannalla. Täällä on viihtyisä allasalue ja ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa ja kauniit näkymät merelle. All Inclusiven varanneilla on mahdollisuus ruokailla Grecian Sandsin kahdessa sisarhotellissa. Tervetuloa!

Napa Mermaid Hotel & Suites

Jos etsit tasokasta majoitusta, Apollo Mondo Selected Hotel Napa Mermaid Hotel & Suites on sinua varten! Hotellissa on moderni sisustus, jonka on luonut yksi Kyproksen johtavista arkkitehdeistä. Korkea taso on taattua koko hotellialueella - allasalueen näkymät Välimerelle, tyylikkäät huoneet kaikilla mukavuuksilla ja herkulliset ateriat hotellin ravintoloissa. Kuten kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, sinua odottaa Apollon lastenkerho, uimakoulu, Mondo Café ja maksuton aamujooga useana päivänä viikossa.

Nestor

Nestor hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä yhdeltä Kyproksen parhaista hiekkarannoista - Limanaki Beachiltä, mutta houkuttelee myös allasalueellaan mukavilla aurinkotuoleilla ja vieressä olevalla baarilla varustetulla ravintolalla. Asiakkaamme arvostavat hotellin hyvää palvelua. Tervetuloa!

Nissi Beach

Tervetuloa suosittuun Nissi Beach -hotelliimme Ayia Napaan! Täällä vieraamme rakastavat rannan läheisyyttä, hyvää palvelua ja mukavia huoneita. Plussaa on, että hotelli suojelee ympäristöä ja työskentelee jatkuvasti ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Nissiana

Nissiana on viihtyisä keskiluokan hotelli, jossa on ihana allasalue. Suosittu ja hieno hiekkaranta Nissi Beach on vain kivenheiton päässä. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.