Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviitissä parveke ja merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kerrossängyssä, kokoontaitettavissa vuoteissa, vuodesohvalla tai käännettävissä nojatuolissa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksulla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneessa parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus taitettavaan nojatuoliin tai kokoontaitettavaan sänkyyn. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.