Fig Tree Bay

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Koko rannikkoa kutsutaan usein Viikunapuulahdeksi tai Protarasiksi, mutta itse asiassa alue koostuu useista ihanista rannoista ja mukavista lomakohteista, jotka levittäytyvät helminauhana pitkin rannikkoa. Lomakeskusten rauhallinen tahti ja matalat rannat tekevät kohteesta ilmeisen valinnan lapsiperheille ja pariskunnille, jotka haluavat asua hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Hotellissa on Apollo Mondo Family Hotel Malama Beach Holiday Village, jossa on lastenkerho, uimakoulu ja maksutonta ryhmäliikuntaa.Lisätiedot Fig Tree Bay

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallisen keskihinta paikallisessa tavernassa on noin 18 euroa. Olut maksaa noin 2 euroa. Olemme koonneet tänne joitain ravintolavinkkejä Fig Tree Baylle.

Kuljetukset matkakohteessa

Matka lentoasemalta ensimmäiseen hotelliin Fig Tree Bayssa kestää noin 1 tunnin. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Rannikolla on monia matalia lahtia, joissa on hienorakeinen hiekkaranta. Aurinkotuolit ja -varjot maksua vastaan. Monien mielestä Fig Tree Bayn ranta on yksi Kyproksen parhaista ja siellä vesi on kristallinkirkasta ja ranta matala.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 16°c
maalis 18°c
huhti 21°c
touko 24°c
kesä 28°c
heinä 30°c
elo 31°c
syys 30°c
loka 26°c
marras 21°c
joulu 17°c
8,7 10:stä Fig Tree Bay
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1864 arvioon

Kaikki matkakohteet Kypros

Larnaca

Matka Larnakaan on täydellinen yhdistelmä aurinkoa, uintia ja kaupunkia. Se sijaitsee vilkkaan rantapromenadi Seafrontin varrella.

Ayia Napa

Matkustaessasi Ayia Napaan voit odottaa aurinkoista säätä, kauniita rantoja ja turkoosia vettä. Ayia Napa tunnetaan yöelämästään, ja se on myös ihanteellinen paikka rentouttavaan pariskuntalomaan jossain rantahotelleissamme. Leppoisa rantaelämä yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan retkiä ja viihtyisiä ravintoloita tekevät Ayia Napasta yhden Kyproksen suosituimmista kohteista.