Kaksio

Kaksioita, joissa erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 2 lasta.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Osassa huoneistoja on baaripöytä ruokapöytänä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Amme/suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, keittolevyt ja jääkaappi. Osassa huoneistoja on baaripöytä ruokapöytänä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero panttimaksua vastaan. Amme/suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.