Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvista. Tv satelliittikanavilla. Minikeittiö ja jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Parveke. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikro. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.