Christofinia

Christofiniassa on suuri ja kutsuva allasalue, jossa kaksi allasta joista toinen on lastenallas perheen pienimmille. Useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyt matka Ayia Napaan, jossa runsas valikoima ravintoloita ja baareja. Pulahda altaaseen tai johonkin läheiseen uimapoukamaan, jossa on kristallinkirkasta vettä josta Kypros on tunnettu.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 531 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Christofiniassa on allasalue koko perheelle, jossa suuri allas ja erillinen lastenallas. Voit rentoutua päivän mittaan altaalla, tai vierailla kuntosalilla, pelata tennistä tai haastaa koko perhe pelaamaan rantalentopalloa altaan vieressä. Auringon laskiessa on mukava tutustua Ayia Napaan ja sen ympäristöön. Kävele Nissi Beachille, josta pääset rantakatua pitkin Ayia Napaan. Matkalla ohitat monta kaunista rantaa, ja voit ihastella kaunista kallioista näkymää merelle. Jos kävelet keskustaan päätietä pitkin, voit pysähtyä matkan varrella muutamiin kauppoihin ja ruokapaikkoihin.

Suuri ja viihtyisä allasalue, jossa jacuzzi ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasalueella on baari ja taverna, joka tarjoilee á la carte -annoksia ja lounasta noutopöydästä.

Hotellin buffetravintola Venusissa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen, mikäli varaat puolihoidon tai All Inclusiven. Kaksi baaria. Baarit ovat auki iltapäivästä myöhäiseen iltaan.

Rantalentopalloa, tennistä (valaistus ja välineet lisämaksusta), biljardia ja pöytätennistä. Spa, jossa erilaisia kauneushoitoja, kampaaja, sauna ja kuntosali. Hotellin animaatiotiimi järjestää viihdeohjelmaa muutamina iltoina viikossa. Elävää musiikkia. Hotellilla on oma englanninkielinen lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellialueella. 50 metriä Nissi Beachille ja noin 800 metriä Landa Beachille. Kaunis Sandy Bayn ranta sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Ayia Napan keskustaan on 3,5 kilometriä, ja matkalla ohitat monia rantoja. Bussipaikka noin 250 metrin päässä hotellilta. Suurempi ruokakauppa 200 metrin päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja lounas- tai illallispöytä).
  • All Inclusive.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Välipaloja, klo 10.30-12.30 ja 15.00-18.00 allasbaarissa.
  • Iltapäiväkahvit, klo 15.00-17.30 allasbaarissa.
  • Jäätelöä, klo 11.00-12.30 ja 15.00-18.00 allasbaarissa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja ruokajuomia ravintola Venusissa ja allasbaarissa klo 10.00-18.00 sekä Dionysos Barissa klo 18.00-23.00. Baari, jossa tarjoillaan drinkkejä aikuisille klo 20.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Ayia Napa

Aktea

Aktea on herttainen, perheystävällinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta, kauniiden Sandy Bayn ja Nissi Beachin rantojen välissä Ayia Napassa. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja hotellilla on ihana allasalue ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.

Alion Beach

Viiden tähden Exclusive-hotelli Alion Beachissa Ayia Napassa on kaikki täydelliseen lomaan: hyvä uima-allas, vehreä puutarha, kylpylähoitoja, hyvää ruokaa, hyvä palvelu, aktiviteetteja ja viihdettä. Tervetuloa arvostettuun hotelliin yhdelle Kyproksen parhaista rannoista!

Eligonia

Eligonia hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ayia Napassa, lähellä hienoa Limanaki-rantaa. Hotellilla on vehreä allasalue, maksuton wifi ja huoneistoja 1-4 hengelle.

EuroNapa

EuroNapa hotelli sijaitsee Ayia Napan keskustan laitamilla, kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin alueella houkuttelee ihana uima-allas, jossa on erillinen lastenosio. Hotellissa on oma ravintola, ja voit varata lisämaksullisen aamiaisen tai puolihoidon loman ajalle.

Grecian Bay

Grecian Sands

Hieno Grecian Sands hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ihanalla hiekkarannalla. Täällä on viihtyisä allasalue ja ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa ja kauniit näkymät merelle. All Inclusiven varanneilla on mahdollisuus ruokailla Grecian Sandsin kahdessa sisarhotellissa. Tervetuloa!

Napa Mermaid Hotel & Suites

Tervetuloa suosittuun Napa Mermaid Hotel & Suitesiin! Hotellilla sinua odottaa rauhallinen tunnelma, moderni sisustus, tyylikkäät huoneet monilla mukavuuksilla, maukkaat ruoat ja allasalue, josta on kaunis näkymä merelle. Kuten kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, täällä sinua odottaa maksuton aamujooga useana päivänä viikossa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka yhdelle Kyproksen parhaista hiekkarannoista.

Nestor

Nestor hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä yhdeltä Kyproksen parhaista hiekkarannoista - Limanaki Beachiltä, mutta houkuttelee myös allasalueellaan mukavilla aurinkotuoleilla ja vieressä olevalla baarilla varustetulla ravintolalla. Asiakkaamme arvostavat hotellin hyvää palvelua. Tervetuloa!

Nissi Beach

Tervetuloa suosittuun Nissi Beach -hotelliimme Ayia Napaan! Täällä vieraamme rakastavat rannan läheisyyttä, hyvää palvelua ja mukavia huoneita. Plussaa on, että hotelli suojelee ympäristöä ja työskentelee jatkuvasti ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Nissiana

Nissiana on viihtyisä keskiluokan hotelli, jossa on ihana allasalue. Suosittu ja hieno hiekkaranta Nissi Beach on vain kivenheiton päässä. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Stamatia

Tervetuloa Stamatia hotelliin, joka sijaitsee Ayia Napan hiljaisemmassa osassa. Täällä on ihana allasalue, ja hieno hiekkaranta Limanaki-ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park on täydellinen All Inclusive -hotelli koko perheelle. Hotellilla on viihtyisä allasalue sekä hauska vesipuisto ja kävelymatka Ayia Napan keskustaan.