Aktea

  • Aamiaispöytä sisältyy
  • Täydellinen lapsiperheille

Aktea on herttainen, perheystävällinen hotelli, joka sijaitsee lähellä merta, kauniiden Sandy Bayn ja Nissi Beachin rantojen välissä Ayia Napassa. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja hotellilla on ihana allasalue ja aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,9 10:stä
Perustuu 31 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 452 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue upealla näköalalla merelle. Tarjolla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, erillinen lastenallas ja allasbaari. Hotellissa on myös buffetravintola.

Maksuton wifi. Hyvin varusteltu kuntosali. Maksuton tennis, rantalentopallo ja jousiammunta. Biljardi maksua vastaan. Promenaadi, joka sijaitsee hotellin alapuolella on täydellinen kävelyyn ja juoksemiseen. Spa, jossa on sauna, turkkilainen sauna ja hoitoja maksua vastaan. Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Viihdettä aikuisille ja lapsille. Minimarketti. Vastaanotto auki ympäri vuorokauden.

Bussipysäkki, josta kulkee busseja Ayia Napan keskustaan, noin 300 metrin päässä hotellista. Mereen ei pääse uimaan suoraan hotellilta, koska ranta on kallioinen. Noin 200 metriä hienolle hiekkarannalle. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30
  • Välipaloja, klo 10.30-12.00 sekä klo 15.00-17.00
  • Jäätelöä
  • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Ayia Napa

Alion Beach

Viiden tähden Exclusive-hotelli Alion Beachissa Ayia Napassa on kaikki täydelliseen lomaan: hyvä uima-allas, vehreä puutarha, kylpylähoitoja, hyvää ruokaa, hyvä palvelu, aktiviteetteja ja viihdettä. Tervetuloa arvostettuun hotelliin yhdelle Kyproksen parhaista rannoista!

Eligonia

Eligonia hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ayia Napassa, lähellä hienoa Limanaki-rantaa. Hotellilla on vehreä allasalue, maksuton wifi ja huoneistoja 1-4 hengelle.

EuroNapa

EuroNapa hotelli sijaitsee Ayia Napan keskustan laitamilla, kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin alueella houkuttelee ihana uima-allas, jossa on erillinen lastenosio. Hotellissa on oma ravintola, buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito lisämaksusta.

Grecian Bay

Grecian Sands

Hieno Grecian Sands hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla ihanalla hiekkarannalla. Täällä on viihtyisä allasalue ja ravintoloita, joissa on herkullista ruokaa ja kauniit näkymät merelle. All Inclusiven varanneilla on mahdollisuus ruokailla Grecian Sandsin kahdessa sisarhotellissa. Tervetuloa!

Napa Mermaid Hotel & Suites

Jos etsit tasokasta majoitusta, Apollo Mondo Selected Hotel Napa Mermaid Hotel & Suites on sinua varten! Hotellissa on moderni sisustus, jonka on luonut yksi Kyproksen johtavista arkkitehdeistä. Korkea taso on taattua koko hotellialueella - allasalueen näkymät Välimerelle, tyylikkäät huoneet kaikilla mukavuuksilla ja herkulliset ateriat hotellin ravintoloissa. Kuten kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, sinua odottaa Apollon lastenkerho, uimakoulu, Mondo Café ja maksuton aamujooga useana päivänä viikossa.

Nestor

Nestor hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä yhdeltä Kyproksen parhaista hiekkarannoista - Limanaki Beachiltä, mutta houkuttelee myös allasalueellaan mukavilla aurinkotuoleilla ja vieressä olevalla baarilla varustetulla ravintolalla. Asiakkaamme arvostavat hotellin hyvää palvelua. Tervetuloa!

Nissi Beach

Tervetuloa suosittuun Nissi Beach -hotelliimme Ayia Napaan! Täällä vieraamme rakastavat rannan läheisyyttä, hyvää palvelua ja mukavia huoneita. Plussaa on, että hotelli suojelee ympäristöä ja työskentelee jatkuvasti ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Nissiana

Nissiana on viihtyisä keskiluokan hotelli, jossa on ihana allasalue. Suosittu ja hieno hiekkaranta Nissi Beach on vain kivenheiton päässä. Buffetaamiainen sisältyy hintaan ja saatavilla on myös puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Stamatia

Tervetuloa Stamatia hotelliin, joka sijaitsee Ayia Napan hiljaisemmassa osassa. Täällä on ihana allasalue, ja hieno hiekkaranta Limanaki-ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.