Iliessa Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Iliessa Beach sijaitsee vehreässä puutarhassa aivan meren rannalla Argassissa. Täällä voit viettää leppoisia lomapäiviä aurinkovarjon alla altaalla ja suunnata nälän yllättäessä lounaalle snackbaariin. Lähistöltä löytyy myös paljon kauppoja ja ravintoloita, joihin on mukava tutustua illan tullen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, hyvällä paikalla. Ystävällinen palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 83 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieman vanhempi hotelli koostuu neljästä rakennuksesta, jotka ovat nurmikon ja puiden ympäröimiä. Allasalue lastenosiolla, maksuttomat aurinkotuolit sekä snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla ja sillä on oma kapea rantaosa, jonne kuljetaan portaita pitkin. Rannalla ei ole aurinkotuoleja.

Aamiaishuone ja oleskelutila, jossa tv. Pieni leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa ja internetnurkkaus lisämaksusta. Hotellin lähistöllä viihtyisiä tavernoita, ravintoloita ja putiikkeja.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotellialueella portaita. Läpikulkuliikenteen äänet läheiseltä päätieltä voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.