Iliessa Beach

Hotelli Iliessa Beach sijaitsee vehreässä puutarhassa aivan meren rannalla Argassissa. Täällä voit viettää leppoisia lomapäiviä aurinkovarjon alla altaalla ja suunnata nälän yllättäessä lounaalle snackbaariin. Lähistöltä löytyy myös paljon kauppoja ja ravintoloita, joihin on mukava tutustua illan tullen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 11 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 87 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieman vanhempi hotelli koostuu neljästä rakennuksesta, jotka ovat nurmikon ja puiden ympäröimiä. Allasalue lastenosiolla, maksuttomat aurinkotuolit sekä snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla ja sillä on oma kapea rantaosa, jonne kuljetaan portaita pitkin. Rannalla ei ole aurinkotuoleja.

Aamiaishuone ja oleskelutila, jossa tv. Pieni leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa ja internetnurkkaus lisämaksusta. Hotellin lähistöllä viihtyisiä tavernoita, ravintoloita ja putiikkeja.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

  • Hotellialueella portaita.
  • Läpikulkuliikenteen äänet läheiseltä päätieltä voidaan kokea häiritsevänä.

Hotellit Argassi

Meridien Beach

Meridien Beach sijaitsee Zakinthoksella huippupaikalla lähellä merta. Tunnelma on rauhallinen, vaikka hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Argassin ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä erinomaisen sijainnin ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme.

Windmill Bay

Windmill Bay sijaitsee rauhallisella alueella Argassin laidalla. Viihtyisällä allasalueella merinäkymin on helppo viettää leppoisia lomapäiviä aurinkotuolissa lekotellen. Hotellin ravintolassa voit nauttia kreikkalaisista erikoisuuksista ja hotellin mukava henkilökunta auttaa mielellään tekemään lomasta erinomaisen.

Windmill

Huoneistohotelli Windmill sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, kauniiden oliivipuiden ympäröimänä. Argassin ranta on vain viiden minuutin matkan päässä, täällä voit todellakin unohtaa arkihuolet. Raikkaat ja hyvinvarustellut huoneistot sopivat erinomaisesti omatoimiseen lomailuun. Parvekkeella voit nauttia illallisesta hyvässä seurassa.

Porto Iliessa

Huoneistohotelli Porto Iliessa sijaitsee aivan meren vierellä ja se soveltuu täydellisesti sinulle, joka arvostat erityisesti keskeistä sijaintia. Rentoudu hienolla allasalueella, nauti raikasta juomaa allasbaarissa tai pulahda mereen viereisellä rannalla. Voit joko kokata itse tai kokeilla joitain viihtyisistä Argassin tavernoista.

Dora's

Dora's on pieni perheomisteinen huoneistohotelli altaalla Argassissa. Hotellilta on kävelymatka niin keskustaan kuin matalalle hiekkarannalle.