Papigo Towers

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viettää erilaista lomaa upean luonnon ympäröimänä! Hotelli sijaitsee kauniissa pienessä Mikro Papigon kylässä Zagoriassa. Hotellilla on vain muutama huone, tunnelmallinen à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lähituotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa ja omistajaperhe toivottaa sinut tervetulleeksi ikimuistoisen loman viettoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Superior-huone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, upea maisema, kauniit huoneet, rauha
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 111 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers sijaitsee pienessä Mikro Papigon kylässä ja tarjoaa upeat näkymät kohti kylää ja Zagorian vuoristomaisemaa. Hotellissa on yhteensä yhdeksän huonetta, joissa kaikissa on viihtyisä tunnelma. Terassilta on parhaat näkymät kohti Zagorian ainutlaatuista luonnonmaisemaa korkeine vuorenhuippuineen ja syvine laaksoineen.

Hotellilla on tunnelmallinen à la carte-ravintola, joka on avoinna koko päivän. Baari, jossa voit nauttia hyvästä juomasta illan tullen. Vastaanotto avoinna klo 7.00-24.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Tutustu ympäristöön

Loma Zagorian viehättävissä pienissä vuoristokylissä sopii erityisesti seikkailunhaluisille matkailijoille. Lähistöllä sijaitsee muun muassa mahtava Vikosin rotko, jossa on mukavia polkuja ja patikointireittejä sekä mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin kuten koskenlaskuun, uintiin ja kalliokiipeilyyn. Hotellissa ja sen ympäristössä on portaita ja korkeuseroja. Ei liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Hotellit Zagoria

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on ylellinen hotelli, jonka rakennukset sijoittuvat aina 1700-luvulle. Täällä majoitut hyvällä paikalla upein näkymin yli Vikos-rotkon ja hotellin sisustus on mietitty loppuun asti. Vuorilla vietetyn päivän jälkeen voit palata viihtyisään huoneeseen ja ravintolaan, jossa tarjoillaan ekologista, vuorilla viljeltyä ruokaa.