Papigo Towers

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viettää erilaista lomaa upean luonnon ympäröimänä! Hotelli sijaitsee kauniissa pienessä Mikro Papigon kylässä Zagoriassa. Hotellilla on vain muutama huone, tunnelmallinen à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lähituotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa ja omistajaperhe toivottaa sinut tervetulleeksi ikimuistoisen loman viettoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Superior -huone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,1 10:stä
Perustuu 11 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 102 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers sijaitsee pienessä Mikro Papigon kylässä ja tarjoaa upeat näkymät kohti kylää ja Zagorian vuoristomaisemaa. Hotellissa on yhteensä yhdeksän huonetta, joissa kaikissa on viihtyisä tunnelma. Terassilta on parhaat näkymät kohti Zagorian ainutlaatuista luonnonmaisemaa korkeine vuorenhuippuineen ja syvine laaksoineen.

Hotellilla on tunnelmallinen à la carte-ravintola, joka on avoinna koko päivän. Baari, jossa voit nauttia hyvästä juomasta illan tullen. Vastaanotto avoinna klo 7.00-24.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Korkeuseroja ja portaita hotellilla. Ei liikennettä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.