Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on ylellinen hotelli, jonka rakennukset sijoittuvat aina 1700-luvulle. Täällä majoitut hyvällä paikalla upein näkymin yli Vikos-rotkon ja hotellin sisustus on mietitty loppuun asti. Vuorilla vietetyn päivän jälkeen voit palata viihtyisään huoneeseen ja ravintolaan, jossa tarjoillaan ekologista, vuorilla viljeltyä ruokaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,5 10:stä
Perustuu 27 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 576 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on korkeatasoinen hotelli, jossa on 15 huonetta ja sviittiä, ravintola ja spa. Hotelli sijaitsee Zagorian vuoristokylä Mikro Papigossa, joka houkuttelee upein luontoelämyksin ja aktiviteetein. Hotelli on palkitty Etelä-Euroopan kategoriassa Luxury Mountain Resort.

Hotellilla on à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja illallista. Kaikki hotellilla tarjoiltava ruoka on ekologista ja lähituotettua, aamiaispöytä mukaan lukien. Hotellin spa -osastolla on sisäallas jacuzziosiolla. Altaan käyttö, sauna ja hamam maksutta. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Korkeuseroja ja portaita. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi hotellin sisäallas on suljettuna kesällä 2021. Muut spa-palvelut ovat saatavilla normaalisti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.