Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo mondo one of a kind

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on ylellinen hotelli, jonka rakennukset sijoittuvat aina 1700-luvulle. Täällä majoitut hyvällä paikalla upein näkymin yli Vikos-rotkon ja hotellin sisustus on mietitty loppuun asti. Vuorilla vietetyn päivän jälkeen voit palata viihtyisään huoneeseen ja ravintolaan, jossa tarjoillaan ekologista, vuorilla viljeltyä ruokaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, rauha, hiljaisuus. Hotellissa ei ole uima-allas aluetta. Vain Spa joten vähän vaikea a...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 613 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on korkeatasoinen hotelli, jossa on 15 huonetta ja sviittiä, ravintola ja spa. Hotelli sijaitsee Zagorian vuoristokylä Mikro Papigossa, joka houkuttelee upein luontoelämyksin ja aktiviteetein. Hotelli on palkitty Etelä-Euroopan kategoriassa Luxury Mountain Resort.

Hotellilla on à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja illallista. Kaikki hotellilla tarjoiltava ruoka on ekologista ja lähituotettua, aamiaispöytä mukaan lukien. Hotellin spa -osastolla on sisäallas jacuzziosiolla. Hotellin vieraat voivat käyttää sisäallasta, saunaa ja hamamia maksutta. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Korkeuseroja ja portaita. Ei liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)
Apollo Mondo One of a Kind
  • Uniikki hotellielämys
  • Huolella mietitty kokonaisuus ja ainutlaatuinen ilmapiiri
  • Apollon tarkkaan valitut hotellit
  • Vähintään 3 tähteä

Hotellit Zagoria

Papigo Towers

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viettää erilaista lomaa upean luonnon ympäröimänä! Hotelli sijaitsee kauniissa pienessä Mikro Papigon kylässä Zagoriassa. Hotellilla on vain muutama huone, tunnelmallinen à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lähituotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa ja omistajaperhe toivottaa sinut tervetulleeksi ikimuistoisen loman viettoon.