Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo mondo one of a kind

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on ylellinen hotelli, jonka rakennukset sijoittuvat aina 1700-luvulle. Täällä majoitut hyvällä paikalla upein näkymin yli Vikos-rotkon ja hotellin sisustus on mietitty loppuun asti. Vuorilla vietetyn päivän jälkeen voit palata viihtyisään huoneeseen ja ravintolaan, jossa tarjoillaan ekologista, vuorilla viljeltyä ruokaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/2 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 622 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa on korkeatasoinen hotelli, jossa on 15 huonetta ja sviittiä, ravintola ja spa. Hotelli sijaitsee Zagorian vuoristokylä Mikro Papigossa, joka houkuttelee upein luontoelämyksin ja aktiviteetein. Hotelli on palkitty Etelä-Euroopan kategoriassa Luxury Mountain Resort.

Hotelli sijaitsee Mikro Papigossa, Zagorian vuoristokylässä, joka houkuttelee luontoelämyksillään ja aktiviteeteillaan, ja päivän jälkeen on mukava palata hotelliin nauttimaan sen tunnelmasta ja hyvästä, paikallisesti tuotetusta ruoasta.

Kulinaristisia elämyksiä

Kaikki hotellissa tarjoiltu ruoka, myös aamiaispöydän tuotteet, ovat paikallisesti tuotettuja ja luonnonmukaisia. Hotellissa on myös à la carte -ravintola, jossa tarjoillaan lounasta ja illallista.

Spa

Hotellin spassa on sisäuima-allas, jacuzzi, sauna ja hamam, jotka ovat asiakkaiden käytössä maksutta. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta.

Vastuullinen matkailu

Mikro Papigo 1700 sijaitsee keskellä Vikos – Aoosin kansallispuistoa, joka on yksi UNESCO World Geopark-alueista. Ainutlaatuisen sijaintinsa vuoksi vastuullisuus ja kestävä matkailu ovat hotellin keskiössä. Hotellille on myönnetty Green Key -sertifikaatti, ja vuonna 2021 hotelli voitti Boutique Hotel Awardseissa ’’Europe’s Best Sustainable Hotel’’ -palkinnon. Hotellissa tehdään jatkuvaa lyhyen ja pitkän aikavälin vastuullisuustyötä aina vedenkulutuksen vähentämisestä jätteiden lajitteluun ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Hotelli tekee myös yhteistyötä alueen yhteisöjen kanssa luodakseen positiivisen vaikutuksen niin ympäristöön kuin paikallisyhteisöihinkin.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli on palkittu Etelä-Euroopassa Luxury Mountain Resort -kategoriassa. Tasoeroja ja portaita. Ei liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Päivitämme sivustoamme

Päivitys tehdään tänä iltana puolenyön ja 02:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana ei ole mahdollista varata matkoja tai kirjautua Minun Lomani -sivulle.

Apollo Mondo One of a Kind
  • Uniikki hotellielämys
  • Huolella mietitty kokonaisuus ja ainutlaatuinen ilmapiiri
  • Apollon tarkkaan valitut hotellit
  • Vähintään 3 tähteä

Hotellit Zagoria

Papigo Towers

Perheomisteinen hotelli Papigo Towers on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viettää erilaista lomaa upean luonnon ympäröimänä! Hotelli sijaitsee kauniissa pienessä Mikro Papigon kylässä Zagoriassa. Hotellilla on vain muutama huone, tunnelmallinen à la carte-ravintola, jossa tarjoillaan lähituotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa ja omistajaperhe toivottaa sinut tervetulleeksi ikimuistoisen loman viettoon.