Nireus

Hotelli Nireusissa majoitut aivan Symin kaupungin satamakadun vierellä, missä pastellisävyiset talot kipuavat pitkin vuorenrinteitä. Kävelyetäisyys rannalle, paikallisiin tavernoihin ja ostoksille. Lisämukavuutta lomaasi saat valitsemalla huoneen merinäköalalla.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % kesä,- heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/ 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Juuri remontoitu huoneisto, hyvä aamiainen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 324 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nireus on hieno hotelli Symin kaupungin satamakadulla. Jos majoitut merinäköalallisessa huoneessa, voit nähdä huoneestasi merellä lipuvia pieniä kalastusveneitä.

Ravintola rajoitetuin aukioloajoin sekä baari/snackbaari. Oleskeluhuone, jossa tv.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lähellä keskustan ravintoloita, baareja ja kauppoja. Noin 500 metriä pyörökivirannalle. Paikallisliikennettä. Paikallinen kumppanimme auttaa sinua pääsemään hotellille saavuttuasi Symin satamaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Symi

Kaminos Boutique

Tervetuloa tunnelmalliseen Kaminos Boutiqueen Symille! Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa, joissa on kaikki tarvittava omatoimiseen lomailuun. Ranta sijaitsee vain kävelyetäisyyden päässä ja allaspäivistä voi nauttia naapurihotellilla.

Iapetos Village

Tervetuloa hotelliin Iapetos Village! Täällä henkilökunta pitää huolta vieraista ja tunnelma on ihanan rento. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja rakennus levittäytyy altaan ympäri. Illan tullen voit nautiskella lasista viiniä allasbaarissa ennen illallista keskustan viihtyisissä tavernoissa.

Niriides

Tunnelmallinen hotelli Niriides koostuu useammista pienistä rakennuksista, jotka on rakennettu rinteeseen. Hotellilla on ihana luonnon varjostama terassi, jonka vierellä olevasta snackbaarista voit tilata kevyitä aterioita ja nauttia kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniistä näkymistä kohti merta.