Kauniit maisemat Sivotassa

Sivotan parhaat rannat

Sivotasta ja sen ympäristöstä löydät lukemattomia upeita rantoja. Täältä löydät meidän suosikkirantamme, joita en halua jättää välistä lomasi aikana!

Bella Vraka

Bella Vraka

Pieni Bella Vrakan ranta sijaitsee Mourtemenon saarella, jonne pääsee kahlaamalla matalassa vedessä. Vaatteet kannattaa vaihtaa uimapukuun jo ennen kuin lähdet kahlaamaan, sillä joissain paikoissa vesi ulottuu reisiin asti. Muista myös uimakengät! Rannalla ei ole tavernoita, joten ota omat eväät  ja runsaasti juotavaa mukaan. Toisinaan rannalle tulee vene, josta voit ostaa kaikkea vedestä virkistäviin drinkkeihin. Saarta kutsutaan vuohien saareksi – alueen vuohet kun tulevat mielellään rannalle katsomaan, olisiko uimareilla mitään tarjottavaa. Saarella on toinenkin ranta, jolle pääsee metsän läpi kulkevaa polkua pitkin. 

Bella Vrakan ranta on heti Sivota Retreat - powered by Playitas -hotellin alapuolella. Jos majoitut jossain toisessa hotellissa, pääset rannalle helpoiten kävellen, pyörällä tai taksilla, sillä pysäköintipaikkoja on rajoitetusti.  

Mega Ammos Beach

Mega Ammos

Mega Ammos sijaitsee muutaman kilometrin päässä Sivotan eteläpuolella, ja on monien suosikkiranta. Kirkasvetisellä rannalla on useita hyviä ravintoloita. Aurinkotuolit ja aurinkovarjot kuuluvat ravintoloille, joten syöt lounasta tai tilaat juomia ravintoloista, saat yleensä aurinkotuolin käyttöösi. Jos haluat yöpyä lähellä tätä rantaa, suosittelemme Apollo Mondo Boutique -hotellia Isola Verdeä, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Mega Ammosin rannalta.

Blue Lagoon

Blue Lagoon

Vierailu Mourtosin saaren Blue Lagoon -rannalla on lähes pakollinen osa Sivotan lomaa. Kirkasvetiselle rannalle pääsee vain veneellä. Kreikkalaiset kutsuvat rantaa usein Pisina-rannaksi kreikan uima-allasta tarkoittavan pisina-sanan mukaan. Kutsumanimi onkin todella osuva, koska uiminen täällä on aivan kuin uisi uima-altaassa. Ota mukaasi leivänpaloja ja heitä ne veteen, niin ympärillesi kerääntyy paljon kaloja. Rannalle järjestetään retkiä, ja satamasta rannalle pääsee myös taksiveneellä. Paras tapa tulla saarelle lienee kuitenkin omalla veneellä, jonka voit vuokrata vaikkapa muutamaksi tunniksi käyttöösi.