Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivuilla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa parivuode ja vuodesohva. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke ja merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.