Villas Duc

  • Rauhallinen ja kodikas
  • Vehreä allasalue
  • Lähellä merta ja tavernoja
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Villas Ducissa Rodoksella asut kävelymatkan päässä sekä merestä että keskustasta. Täällä asut mukavissa huoneistoissa ja nautit auringosta vehreällä allasalueella, josta löytyy allas myös lapsille.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tunnelma. Huoneiden välitön läheisyys allasalueelle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 205 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 330 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villas Duc on kodikas huoneistohotelli, jossa on mukava tunnelma. Hotellissa on vehreä allasalue, jossa on suurempi allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari.

Ravintola joka tarjoilee niin kreikkalaisia, kuin kansainvälisiäkin makuja. Snackbaari. Pieni spa, josta saatavilla hierontoja ja jalkahoitoja lisämaksusta. TV-huone. Kirjasto. Kerran viikossa karaoke-ilta. Lasten leikkipaikka. Pyörä- ja autonvuokrausta.

Maksuton wifi yleisillä alueilla sekä internetnurkkaus. Hotelli sijaitsee noin 300 metrin päässä rannalta, jossa on vesiurheilumahdollisuuksia ja maksullisia aurinkotuoleja. Lentoliikenteen ja rakentamisen äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Liikenteestä riippuen pysähtyy lentokenttäkuljetus toisinaan noin 250 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.