Kokemuksia Sentido Asterias Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 105 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Saapuessamme hotelliin saimme huoneen terassilla. Huoneen ilma oli kostea ja ilmastoinnista siihen ei ollut apua. Ei heti mutta kuitenkin hotellin henkilökunta suostui tekemään huoneen vaihdon ja pääsimme päärakennukseen. Siellä oireilut eivät enää lisääntyneet ja saimme yöunet loppuvaiheessa.
-
Hotellin henkilökunta vaikutti ylimieleseltä. Aktivitettejä ei olllut päivän aikana. Yöllä oli liikaa melua ravintolan puolelta.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


5 10:stä

+
Allasalue ja snackbaari oli parasta. Huoneisto oli ensimmäisen viikon aivan järkyttävä, koska siinä oli jokin väliovi ja naapurin ihan kaikki äänet kuuluivat ja lisäksi netti toimi tasolla 1/10. Onneksi Apollon asiakaspalvelu auttoi asiassa ja saimme uuden ja paremman huoneen loppulomalle, sekä netin toimivuuden. Siivous +
-
Asiakaspalvelu heikkoa, mutta joukossa myös onnistujia. Huoneisto ja kuvat ei vastannut tasoa. Irtisanoisin koko keittiön henkilökunnan ja keittiön johtajan ensimmäisenä, koska ammattilainen ei voi tyytyä päivääkään tuohon tasoon.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


8 10:stä

+
-
Muista huoneista kuului äänet tosi hyvin. Ei yksityisyyttä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Hotellissa uima-altaat. Huone oli tosi hyvässä sijainnissa.
-
Kaksi huonetta, toinen oli viileä ja toinen pätsi kun paikalle päästiin. Haettiin huoltomies, ilmastointi jotenkin alkoi toimimaan. Kerran vielä huoltomies, että suihku kuntoon. Hotellilla ei ollut kunnon iltaohjelmaa (viereisissä hotelleissa kyllä oli, toisesta sen kuuli ja toisesta sukulaiset pisti videoita), oli tosi tylsää illat. Hotellin palvelut oli kalliita.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


8 10:stä

+
Huoneen koko, yleinen siisteys, allasosasto oli mukava niin lapsille kuin aikuisille
-
Palvelu toki ystävällistä, mutta näki henkilökunnan ilmeestä että tämä on enemmän teennäistä/ rutiinin omaista asiakasta kohdattaessa kun todellista vieraanvaraisuutta

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


10 10:stä

+
Mahtava hotelli ja henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


10 10:stä

+
Hotellin työntekijät olivat todella mukavia. Allasalue oli ihana ja sen kruunasi snack-baari, josta pääsi hakemaan aina halutessaan juomia tai pientä purtavaa. All inclusivessa edellä mainitut juomat ja ruuat olivat ilmaisia, en tiedä oliko maksullisia muuten. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, gluteenitonta ruokavaliota oli helppo noudattaa ja ravintolassa kaikki oli selkeästi merkitty. Altaalla oli mukavasti tapahtumia niin lapsille, kuin aikuisillekin. Huoneet olivat hyvät.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sentido Asterias Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

889 arvostelua
Erinomainen
 
550
Erittäin hyvä
 
255
Hyvä
 
68
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

23.5.2023

Kirjoittanut 874tiinap

Family holiday

Erittäin hyvää ruokaa, riittävästi vaihtoehtoja buffetissa sekä välipaloilla. Tilava hotelli, ruokailussa ei tarvinnut koskaan jonotella. Aurinkotuoleja riitti kaikille. Ystävällinen henkilökunta. Puhdasta. Naapuri hotellilla bussipysäkki josta pääsee esim lindokseen,Rodoksen kaupunkiin. Perhehuoneen saa jaettua liukuovilla. Ainoa miinus oli lastenleikkipaikka joka oli vain osittain katettu ja vauvakeinu puuttui kokonaan.

 
23.10.2023

Kirjoittanut Kamille B

Beautiful garten

Beautiful garten. What a plesure 🌺🌸🌼 Great food considering all inclusive. Great food at pool bar. Nicest women cooking it. However some noise/Music from the two joining resorts, but possible to find a place without music. The sunbeds though uncomfortable. They were designed for having a madress on top, but only madresses on Sunbeds by the adult pool. And the fitness center needs a make over. No mats to ly on. And the bikes were old and hard to adjust. But all round a great hotel, especially if you like a beautiful garten

 
9.9.2023

Kirjoittanut Maliamani Istanbul, Turkki

Dream vacation!!!

The hotel was perfect. We spent there a week and was absolutely fantastic. The room was spacious and perfectly clean. The facilities ,spa,gym,pool,beach were amazing and the stuff was kind and helpful. Above all the food was fantastic. I can not think of another hotel to stay when i visit Rhodes again!!!

 
6.8.2023

Kirjoittanut BackPacker725669

Amazing family holiday

Wonderful, clean, modern hotel. The stuff is very friendly, everybody do the best. Good food, smoothie for breakfast,, cocktails, sweets.. We love this hotel! In my opinion: absolutely 5 stars Thank you for all!

 
4.7.2023

Kirjoittanut jessicamN111ML

Excellent hotel, restaurant let it down by 1 star

Excellent hotel, staff very friendly and helpful, all areas of the hotel were spotless. My only complaint is the times of the restaurant for all inclusive were very restrictive and they started packing away half the food even with 30 minutes left, the quality and variety of food could also be improved. It would have been nice to try some authentic Greek food