Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort on moderni hotelli, joka sopii aktiivisille perheille, pariskunnille tai ystäväporukoille. Hotellissa on perheallas ja erillinen lastenallas, sekä allas vain aikuisille. Loman hintaan sisältyy useita aktiviteetteja, kuten SUP-lautailua, tennistä ja opastettuja pyöräilykierroksia. Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka etsit aktiivisempaa rantalomailua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Luonto, ympäristö hyvät altaat ja hyvätasoiset tilat. Myös urheilumahdollisuudet ilahduttivat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 54 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on kaksi allasaluetta. Toinen allas on tarkoitettu perheille ja täällä on lisäksi erillinen lastenallas sekä allas yli 16 -vuotiaille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altailla että rannalla. Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista sekä á la carte-listalta annoksia tarjoileva taverna, joka on avoinna lounasaikaan. Kaksi baaria.

Purjehdusta, purjelautailua, kajakointia ja SUP-lautailua ilman lisämaksua. Mahdollisuus osallistua ohjatuille purjelautailu- ja SUP-tunneille lisämaksusta. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja lentopalloa ilman lisämaksua. Maksuttomia opastettuja pyöräretkiä (sekä maasto- että maantiepyöräilyä).

Kauneushoitola, jossa tarjolla hierontaa ja hoitoja. Hotellin järjestämä lastenkerho (pyydettäessä) 4-12 -vuotiaille lapsille. Noin 30 minuutin kävelymatka Paleroksen pieneen kylään. Pieni tie ylitettävä rannalle kuljettaessa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.30 ja illallinen klo 19.30-21.30.

Perhehotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Paleros

Filoxenia

Filoxenia on kävelymatkan päässä Paleroksen satamasta ja Paleroksen rannalta. Hotellissa on allasalue, jossa voit rentoutua aamiaisen jälkeen ja päivän aikana

Elektra

Elektra sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Joonianmeren ja mahtavien vuorten välissä. Hotelli on perheomisteinen, ja siellä on mukava ja rentouttava ilmapiiri. Ui, lue kirjaa ja nauti vapaapäivistä allasalueella, josta löydät sekä suuren uima-altaan että uima-altaan perheen pienimmille. Syö hyvin ravintolassa ja nauti kesälomastasi Kreikassa.

Elements Villas

Elements Villas sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, aivan Paleroksen yläpuolella. Täällä asut viihtyisissä ja hyvin varustetuissa huoneistoissa tai huviloissa. Tämä on loistava majoitus suurelle perheelle tai kaveriporukalle, sillä yhdessä huvilassa voi majoittua jopa kahdeksan henkilöä, ja se on jaettu neljään makuuhuoneeseen ja kahteen kylpyhuoneeseen. Elements Villasista on kaunis näköala merelle ja ennen kuin illallinen kypsyy grillissä, voit käydä virkistäytymässä uima-altaassa.