Filoxenia

Filoxenia on kävelymatkan päässä Paleroksen satamasta ja Paleroksen rannalta. Hotellissa on allasalue, jossa voit rentoutua aamiaisen jälkeen ja päivän aikana


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 48 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Filoxeniassa on allasalue, jossa on suuri uima-allas matalammalla osalla lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja.

Filoxeniassa on yhdistetty ravintola ja baari. Täällä voit nauttia aamiaisen, syödä ja juoda jotain kevyempää päivän aikana ja myöhemmin nauttia hyvän illallisen. Jos haluat tutustua paikallisiin ravintoloihin, voit mennä iltakävelylle Paleroksen satamaan, jossa on paikallisia erikoisuuksia tarjoavia tavernoja ja pieniä kauppoja ostoksille.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto vaihtelevin aukioloajoin, yleensä aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Hotelli on rakennettu vuonna 2001 ja sitä on laajennettu vuonna 2007. Huoneissa tehdään kevyttä remonttia kesään 2024 saakka. Noin 500 metriä karkealle hiekkarannalle Palerosissa.

Ateriat

  • Ei sisällä aterioita

Lisämaksulla:

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen menusta)

Aamiainen tarjoillaan klo 08.30-10.30 ja ravintola on avoinna klo 11.00-23.00.

Hotellit Paleros

Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort on moderni hotelli, joka sopii aktiivisille perheille, pariskunnille tai ystäväporukoille. Hotellissa on perheallas ja erillinen lastenallas, sekä allas vain aikuisille. Loman hintaan sisältyy useita aktiviteetteja, kuten SUP-lautailua, tennistä ja opastettuja pyöräilykierroksia. Hotelli sopii erinomaisesti sinulle, joka etsit aktiivisempaa rantalomailua.

Elektra

Elektra sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Joonianmeren ja mahtavien vuorten välissä. Hotelli on perheomisteinen, ja siellä on mukava ja rentouttava ilmapiiri. Ui, lue kirjaa ja nauti vapaapäivistä allasalueella, josta löydät sekä suuren uima-altaan että uima-altaan perheen pienimmille. Syö hyvin ravintolassa ja nauti kesälomastasi Kreikassa.

Elements Villas

Elements Villas sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, aivan Paleroksen yläpuolella. Täällä asut viihtyisissä ja hyvin varustetuissa huoneistoissa tai huviloissa. Tämä on loistava majoitus suurelle perheelle tai kaveriporukalle, sillä yhdessä huvilassa voi majoittua jopa kahdeksan henkilöä, ja se on jaettu neljään makuuhuoneeseen ja kahteen kylpyhuoneeseen. Elements Villasista on kaunis näköala merelle ja ennen kuin illallinen kypsyy grillissä, voit käydä virkistäytymässä uima-altaassa.