Shopping, Naxos - restips på Apollo.se

Ostoksia Naxoksella

Naxokselta löydät tyypillisiä kreikkalaisia putiikkeja, joissa myydään esimerkiksi ihania käsitöitä. Suurin osa saaren kaupoista, taidegalleroista ja matkamuistoputiikeista ovat perheomisteisia.

Tribal

Tribal on pieni putiikki Naxoksen vanhassa kaupungissa, jossa myydään kauniita huiveja ja koristeltuja sandaaleja. Putiikissa myydään myös koruja ja muita kauniita ja jännittäviä tavaroita. 

Koruja

Naxokselta voit löytää kauniita, käsintehtyjä koruja. Saarella myytävissä koruissa on usein ''Naxoksen silmä'', joka on pieni fossiilisoitunut simpukka, jotka muodostuvat merestä ja hiekasta Naxoksen rannikolla. Jos olet onnekas, voit löytää kyseisiä simpukoita myös rannalta. Jos annat korun lahjaksi, sen sanotaan tuovan hyvää onnea sen omistajalle.

Kaunista keramiikkaa

Damalaksessa sijaitsee Manoliksen keramiikkaverstas. Yritys on ollut saman perheen omistuksessa jo monien sukupolvien ajan. Manoli tekee koristeita, mutta myös kauniita käyttöesineitä: yrttiruukkuja, kuppeja, teekannuja, kynttilänjalkoja, savikyyhkysiä, viinikarahveja ja paljon muuta.  

Tzimplakis

Tzimplakis on pieni putiikki, jossa myydään esimerkiksi paikallista viiniä, hunajaa, tuoreita oliiveja, käsintehtyjä astioita ja pesusieniä. 

Bonita Beauty Salon

Bonita Beauty Salonissa Naxoksella voit nauttia kauniista miljööstä ja ammattimaisista kauneushoidoista. Salongissa on saatavilla esimerkiksi erilaisia hierontoja: antistress-hierontaa, aromaterapia ja kuumakivihierontaa. Palveluiden joukossa on myös esimerkiksi vahauksia, manikyyrejä, pedikyyrejä ja paljon muuta. 

Pagonis

Tässä kaupassa myydään itsetehtyjä nahkasandaaleja monissa eri malleissa. Sandaaleja on eri värisiä ja kenkiä on koristeltu esimerkiksi helmillä, muovikukilla ja kimalteilla.