Naxos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kreikkalainen salaatti ja moussaka lounasaikaan tavernassa noin 9 €, olut noin 3 €.

Lentokenttäkuljetus:

Katso lisätietoja Kuljetus-sivulta.

Rannat:

Kaikki Naxoksen rannat ovat hienoja hiekkarantoja. Suosituimmat rannat sijaitsevat länsirannikolla Naxoksen kaupungin eteläpuolella, alkaen matalasta ja hienohiekkaisesta St. Georgen rannasta, joka jatkuu kohti Agios Prokopioksen, Plaka Beachin ja Margas Beachin rantoja.

Iltaelämä:

Naxoksen kaupungissa on useita ravintoloita, baareja sekä muuta yöelämää.

Julkinen liikenne:

Naxoksella on useita paikallisliikenteen bussilinjoja ja takseja. Suurilla autolautoilla saarelta pääsee mantereelle Pireukseen 1–2 kertaa päivässä. Useimmille naapurisaarille kulkee lauttoja ja retkilaivoja. Agios Prokopiokseen on bussiyhteys 1–2 kertaa tunnissa korkeasesongin aikaan. Autoja, maastoautoja, moottoripyöriä, mopoja ja polkupyöriä on vuokrattavana.

Aktiviteetit:

Naxoksella on hyvät mahdollisuudet harrastaa purjelautailua ja leijasurffausta. Lisäksi voit harrastaa ratsastusta, katamaraanipurjehdusta, maastopyöräilyä ja vaellusta.

Hyvä tietää:

Mahdolliset maksut ilmastoinnista sekä tallelokerosta maksetaan suoraan hotelliin. Huoneen ilmastoinnin hinta vaihtelee ollen välillä 3-7 €/vrk.

Alkaen 1.1.2018 kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan. Vero peritään per huone/yö ja se maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää »