Naxoksen matkavinkit

Naxoksen matkavinkit

Naxos on yksi Kreikan saarista, joihin on todella helppo ihastua – ihanat rannat, upeat nähtävyydet ja esimerkiksi hyvät viinit saavat matkailijat palaamaan saarelle yhä uudelleen ja uudelleen. Lue parhaat matkavinkkimme ja tutustu ihastuttavaan Naxoksen saareen! 

Naxoksen paratiisirannat

Kristallinkirkkaan turkoosia vettä ja kullanhohtoisia rantoja - Naxoksen rannat ovat lyömättömiä! Saarelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja, ja vauhdin huumasta nauttiville löytyy erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten esimerkiksi surffausta. 

Lue lisää

Naxoksen ravintolavinkit

Naxoksella voit nauttia aidoista kreikkalaisen keittiön herkuista. Kokeile joitakin saaren erikoisuuksia kuten Kitron-likööriä, Gravieran -juustoa ja hyviä viinejä, joita valmistetaan niin tummista kuin vihreistäkin rypäleistä. 

Lue lisää

Naxoksen historialliset nähtävyydet

Historiasta kiinnostuneille Naxokselta löytyy monia jännittäviä nähtävyyksiä. Vieraile sataman lähistöllä olevalla portilla, upeilla temppeleillä ja huikealla Zeuksen vuorella.

Lue lisää

Tekemistä Naxoksella

Naxokselta löydät rauhallisia lomakyliä, mutta myös vauhdikkaita vesiurheilumahdollisuuksia. Voit myös oppia lisää Naxoksen historiasta upeiden nähtävyyksien kautta. 

Lue lisää

Ostoksia Naxoksella

Naxokselta löydät tyypillisiä kreikkalaisia putiikkeja, joista löytyy esimerkiksi ihania käsitöitä. Suurin osa saaren kaupoista, taidegalleroista ja matkamuistoputiikeista ovat perheomisteisia.

Lue lisää

Elämää Naxoksella

Pienellä Naxoksen saarella voit todella tuntea aidon kreikkalaisen elämäntyylin. Tutustut nopeasti niin saareen kuin sen asukkaisiin, ja löydät uusia puolia rantaelämän lisäksi.

Lue lisää

Video - tervetuloa Naxokselle

Ihastuttava Naxos on Kykladien suurin ja vehrein saari. Pittoreskissa satamassa pienet kalastusveneet liplattavat vedessä, ja pitkät hiekkarannat houkuttelevat auringonpalvojia ja uimareita nauttimaan lämmöstä ja ihanista maisemista. 

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi