Ranta Naxoksella

Naxoksen paratiisirannat

Kristallinkirkkaan turkoosia vettä ja kullanhohtoisia rantoja - Naxoksen rannat ovat lyömättömiä! Saarelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja, ja vauhdin huumasta nauttiville löytyy erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten esimerkiksi surffausta. 

Ranta Naxoksen kaupungissa

Agios Georgios

Agios Georgioson pitkä ja hienohiekkainen ranta Naxoksen kaupungissa, joka sopii täydellisesti lapsiperheille. Rannalla on monia palveluita, ja voit vuokrata esimerkiksi aurinkotuoleja ja vesiurheiluvälineitä, ja nälän yllättäessä voit nauttia lounasta rantabaareissa tai tavernoissa. Kokeile esimerkiksi Trata -nimistä tavernaa, joka on tunnettu club sandwich -leivistään ja hyvistä pirtelöistään! 

Mikri Vigla ja Orkos

Kaunis Mikri Vigla beach koostuu kahdesta kullanhohtoisesta rannasta, joita erottaa dramaattinen kallio. Rannan pohjoispuoli soveltuu loistavasti purje- ja leijalautailuun.  

Agios Prokopios

Agios Prokopios on pieni kylä viiden kilometrin päässä Naxoksen kaupungin satamasta. Tämä kaunis hiekkaranta on yksi saaren suosituimmista. Rannalla voit joko vuokrata mukavan aurinkotuolin, tai löytää oman paikkasi rannalta ja nautiskella pehmeällä hiekalla. Ranta sopii varmasti jokaiseen makuun, ja ranta on jakautunut kahteen osaan: toinen puoli on vesiaktiviteeteista nauttivien suosiossa, ja rauhallisemmalla puolella voit nauttia hiljaisemmasta tunnelmasta. Agios Prokopioksella on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita, baareja, sukelluskeskuksia ja alueella on myös supermarketti. 

Plaka

Plaka beach on yksi saaren parhaita rantoja - pitkä ja kaunis ranta, jonka vesi on suorastaan kristallinkirkasta. Täällä voit nautiskella hiekkadyynien suojissa, tai aurinkotuoleilla veden ääressä. Rannan leveällä puolella on hyvin tilaa, ja pitkin rantaa löytyy monia hyviä tavernoita ja vesiurheilumahdollisuuksia. 

Agia Anna, Naxos

Agia Anna

Agios Prokopioksesta voit jatkaa pitkin rantaa kohti Agia Annaa, joka on toinen pieni kylä. Kylän satama toimii aloituspisteenä monille veneretkille. Agia Annan ranta on leveä ja todella kaunis, ja upeiden hiekkadyynien lisäksi rannalla on myös paljon setripuita, jotka tarjoavat suojaa auringolta. Eläväiseltä rannalla on vesiurheilulajimahdollisuuksia ja läheisistä tavernoista raikaa iloinen musiikki. Pieni rannalta johtavaa polku vie sinut pienelle kirkolle ja piilossa oleville lahdille, joissa voit myös nauttia auringoisista kesäpäivistä.