Orkos Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Viihtyisässä Orkos Beachissa majoitut aivan Mikri Viglan rannalla. Paikka on erityisen tunnettu leija- ja purjelautailusta, mutta sopii myös erinomaisesti rentoa perhelomaa varten.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,6 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 144 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Orkos Beach on rakennettu kykladilaisen kylän tyylisesti. Täällä on allasalue, jossa allasbaari sekä puutarha. Allasalueella maksuttomia aurinkotuoleja ja pyyhkeitä.

Vastaanotto avoinna 8.00-23.00. Snackbaari. Maksuton internet yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Hierontaa, spa ja beauty center lisämaksusta. Hotelli remontoitu kokonaan vuonna 2017. Hotellin lähistöllä leijalautailukeskus. Noin 50 metriä paikalliseen keskustaan, jossa muutamia tavernoita ja supermarket. Noin 11 kilometriä Naxoksen kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lue lisää Naxoksen kuljetuksista ennen matkan varaamista.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »