Naxos Resort

  • Ympärivuorokautinen huonepalvelu
  • Ystävällinen ja avulias henkilökunta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mukavaa ja modernia asumista aivan rannalla, rauhallisessa ympäristössä. Allasalueella on viihtyisä allasbaari. Lapset viihtyvät uima-altaan lasten osiossa. Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan. Tyylikkäästi kykladiseen tyyliin sisustetuttuja kahden hengen huoneita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 574 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni ja hieno hotelli keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Naxoksen kaupungissa. Hotellin neljästä rakennuksesta yksi on päärakennus, jossa sijaitsee vastaanotto ja ravintola. Mukava allasalue, jonka uima-altaasta on erotettu osa lapsille. Lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeet. Allasbaari. Vastaanotossa wifi. Maksuton pieni kuntosali. Poreallas ja sauna lisämaksusta. Lähellä on St. Georgen upea hiekkaranta. Paikallisliikennettä, jonka äänet saattavat kantautua osaan huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellissa on hissi kolmessa rakennuksesta neljästä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »