Kuljetus


Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille aamupäivällä ja matka jatkuu kohti Naxosta saman päivän aikana. Laivamatkan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Naxoksen satamassa on vastassa paikallinen edustaja Apollo-kyltin kanssa ja täältä on kuljetus hotellille noin 10-25 minuuttia.

Paluumatka: Santorinille siirrytään aikaisin aamulautalla. Santorinin satamasta jatketaan suoraan lentokentälle. Tiettyinä ajanjaksoina paluukuljetus Santorinille tapahtuu jo perjantaina lounasaikaan, jolloin viimeinen yön majoitus on hotellissa Santorinilla (kuljetukset hotellille ja hotellilta lentokentälle sisältyvät kuljetuksen hintaan).

Huomioithan, että kuljetusten yhteydessä saattaa esiintyä odotuksia, esimerkiksi bussia odotellessa ennen hotellille/lentokentälle mentäessä. 


Tärkeää tietoa:

Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Naxokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla, ja ne voivat myös aiheuttaa yöpymisiä Santorinilla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.