Kuljetus


Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille illalla. Asiakkaat saavat oppaaltamme kirjeen, jossa on Santorinin ensimmäisen yön hotellin nimi, sunnuntain noutoaika satamaan ja menomatkan lauttaliput. Tämän jälkeen kuljetus lentokentältä ensimmäisen yön hotellille. Santorinin majoitus selviää kohteeseen saapuessa, mutta pyrimme kuitenkin järjestämään Santorinilla saman tasoisen majoituksen kuin varattu majoitus on Naxoksella. Sunnuntaina nouto hotellilta Santorinin satamaan, noutoaika ilmoitetaan kirjeessä. Laivamatkan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Naxoksen satamassa on vastassa paikallinen edustaja Apollo-kyltin kanssa ja täältä on kuljetus hotellille noin 10-25 minuuttia.

Paluumatka lauantaina: Perjantai-iltana asiakkaat saavat nimellä varustetun kirjeen hotellille, mistä löytyy tieto lähtöajasta sekä lauttaliput. Laivamatkan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Apollon opas on vastassa satamassa ja täältä on kuljetus lentokentälle. Santorinilla bussikuljetus on joko suoraan lentokentälle tai lentokentän viereiseen kahvilaan riippuen lennon lähtöajasta. Kuljetus kestää noin 25 minuuttia.


Tärkeää tietoa:

Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy majoitus Santorinilla. Yöpyminen Santorinilla voi olla mahdollinen myös kotiinlähdettäessä esim. sääolosuhteiden takia. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Naxokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla. Yöpyminen Santorinilla on mahdollista myös paluumatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivulta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.