Kuljetus


Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille aamupäivällä ja matka jatkuu kohti Naxosta saman päivän aikana. Laivamatkan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Naxoksen satamassa on vastassa paikallinen edustaja Apollo-kyltin kanssa ja täältä on kuljetus hotellille noin 10-25 minuuttia.

Paluumatka: Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy viimeisen yön majoitus Santorinilla. Saapuminen Santorinille tapahtuu edellisen päivän aikana. Saat tarkemmat lautta-aikataulut sekä tiedon majoituksesta Apollo-oppaaltasi matkakohteessa.


Tärkeää tietoa:

Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy viimeisen yön majoitus Santorinilla. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Naxokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.
 
Kesäkaudella 2021 lentokentältä siirrytään satamaravintolaan, jossa odotetaan laivan lähtöä. Laiva lähtee Naxokselle n. klo 15.30.