Ravintola Lefkaksella

Lefkaksen ravintolavinkkejä

Mukavia illallisia meren äärellä auringonlaskussa, perinteistä kreikkalaista ruokaa, hyvää pizzaa ja virkistäviä drinkkejä. Suositussa Nidrissä on suuri valikoima hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Täältä löydät yhdeksän suosikkiamme!

Tom´s

Täällä voit nauttia mukavasta ilmapiiristä klassisten kreikkalaisaterioiden ja upean auringonlaskun kera. Ravintola sijaitsee rannalla Nidrissä, ja sieltä on ihastuttavat näköalat Madourin saarelle ja Agios Kirikin pienelle kirkolle. 

Pinewood

Pinewood, joka sijaitsee aivan meren äärellä Nidrissä, on tunnettu esiimerkiksi hyvistä katkaravuistaan, jotka valmistetaan modernilla kosketuksella. Kokeile myös mehukasta souvlakia tai raikasta salaattia. 

Kreikkalaista ruokaa Lefkaksella

Ola Kala

Vanha sirkustaiteilija nimeltä George omistaa Ola Kala -nimisen tavernan, jonka ruokalista on perinteisen kreikkalainen. Lämpimät ruoat tulevat suurimmilta osin grillistä, ja gyrokset sekä lammaspata pysyvät ravintolan kestosuosikkeina. Älä epäröi kysyä Georgea näyttämään muutamia sirkustemppuja! Ola Kala sijaitsee Nidrin pääkadulla.

Mamma Mia!

Lähtekää koko perheen voimin Nidrin ravintola Mamma Miaan, jossa Jessica perheineen järjestää takuuvarmasti mukavan illan. Täältä saat erinomaista ruokaa, ja perheen pienimmille löytyy myös leikkihuone. Nauti kreikkalaisista herkuista, joita löytyy koko menun täydeltä. Joinakin iltoina ravintolassa on myös livemusiikkia, ja Jessican aviomies Spyros vastaa kreikkalaisesta tanssista. 

Pomodoro

Jos mielesi tekee pizzaa, pastaa tai lasagnea, suosittelemme suosittua italialaista ravintola Pomodoroa Nidriksen satamassa. 

Café de Paris

Tekeekö mielesi kahvia tai virkistävää drinkkiä? Suosittelemme kahvilaa nimeltä Café de Paris. Aamusta iltamyöhään kahvilasta saat juomia ja yksinkertaista ruokaa. Kahvila sijaitsee keskellä Nidrin satamakatua.

Tranquilo

Jos haluat syödä hyvän aamiaisen tai virkistävän drinkin iltapäivän kuumuuteen, Tranquilo on erinomainen vaihtoehto. Täältä löytyy jopa uima-allas ja aurinkotuoleja, joita ravintola tarjoaa asiakkailleen. 

Dimitris taverna

Dimitriksen tavernassa on tarjolla perinteisiä kreikkalaisia annoksia. Mukavalta terassilta on myös ihanat näkymät joonian saarille. Taverna sijaitsee Paleokatounan kylässä, joka on n. 3 kilometrin päässä Nidristä.  

Makiksen ravintola

Makiksen ravintolassa syöt tuoretta kalaa suoraa Välimerestä, ja tavernassa voit myös nauttia upeista maisemista ruuan yhteydessä. Makis sijaitsee Ligiassa, n. 10 kilometria pohjoiseen Nidristä.