Panorama

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Hyvä All Inclusive
 • Superior-huoneita yli 16-vuotiaille vieraille
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Panorama sijaitsee korkealla rinteellä ja sieltä on hotellin nimen mukaisesti upeat näkymät merelle. All Inclusive -hotelli sopii hyvin koko perheelle vauvasta vaariin. Lomapäiviä voi viettää altaan äärellä tai tennistä ja biljardia pelaten. Hotellin päärakennuksessa on kahden hengen huoneita merinäkymällä. Lisäksi hotellin erillisessä osassa on superior-huoneita, joka on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Joka päivä siivottiin ja käytetyt pyyhkeet vaihdettiin, sänky oli mukava ja leveä, ruoka hyvää ja...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 848 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 120 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Panorama sijaitsee korkealla rinteessä ja sieltä avautuu upea merimaisema. Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa sijaitsevat kahden hengen huoneet sekä yli 16-vuotiaille asiakkaille varatusta superior-osasta. Superior osassa majoittuvien käytössä on oma lounge sekä uima-allas.

Viihtyisä allasalue, jolla aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet. Ravintola ja kaksi baaria. Kioski. Hotellin ulkopuolella oleva ranta koostuu enimmäkseen kivistä ja kalliosta. Matala ja hienohiekkainen ranta sijaitsee 700 metrin päässä hotellista, josta löytyy myös aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Rantabaarin juomat lisämaksusta korkeasesonkina. Puutarha. Touko-syyskuussa järjestetään aktiviteetteja, kuten minidiskoja ja vesijumppaa. Tennistä, biljardia ja pöytätennistä lisämaksusta. Maksuton kuntosali, ikäraja 16 vuotta (nuoremmat tervetulleita aikuisen seurassa). Pesulapalvelu, sauna ja hierontaa lisämaksusta. Leikkipaikka ja lastenkerho 3-12 -vuotiaille lapsille 6 kertaa viikossa.

Maksuton wifi hotellialueella. Leikkipaikka. Kioski, joka on avoinna muutaman tunnin päivässä. Lisämaksullinen huonepalvelu klo 7.00-01.00. Päärakennuksessa pieni hissi, joka kulkee kaikkiin kerroksiin. Hotellialueen ja rannan välillä kulkee silta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–15.
 • Illallispöytä, klo 19–21.30. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Ravintolaan ei pääse ranta-asussa ja -jalkineissa.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä ja juomasekoituksia sekä virvoitusjuomia, klo 10–24. All Inclusiveen sisältyvät juomat ravintolan menussa on merkitty tähdellä.
 • Jäätelöä, klo 10.30–17.30.
 • Välipalaa, klo 11.00–15.00 ja 22–24.
 • Iltapäivätee, kahvia ja kakkua, klo 16.30–18.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Hyvä tietää

 • Hotellin hissi päärakennuksessa on pienehkö, mutta sillä on pääsy kaikkiin kerroksiin.
 • Hotellialueen ja rannan välillä kulkee kävelysilta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Voit kirjautua sisään hotellille netin kautta. Sisäänkirjautuminen avautuu muutama päivä ennen saapumista. Käytä sisäänkirjautumiseen Apollomatkojen varausnumeroa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.