Panorama

 • Remontoitu 2021
 • All Inclusive Ultra lisämaksusta
 • Superior-huoneita yli 16-vuotiaille vieraille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Panorama sijaitsee korkealla rinteellä ja sieltä on hotellin nimen mukaisesti upeat näkymät merelle. Vastikään remontoitu hotelli sijaitsee 5km päässä Haniasta, ja on erinomainen valinta kun haluat majoittua lähellä rantaa kohtuullisen matkan päässä Hanian vanhasta kaupungista. Lomapäiviä voi viettää altaan äärellä tai tennistä ja biljardia pelaten. Hotellin päärakennuksessa on kahden hengen huoneita merinäkymällä. Lisäksi hotellin erillisessä osassa on superior-huoneita, jotka on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala, ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 917 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 120 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Panorama sijaitsee korkealla rinteessä ja sieltä avautuu upea näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kato Staloksessa, ja aivan hotellin alapuolella on pieni satama. Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa kahden hengen huoneet sijaitsevat, sekä erillisestä alueesta superior-huoneissa majoittuville, jossa on oma lounge ja uima-allas. Viihtyisällä allasalueella aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet. Hotellin lähellä on muutamia tavernoita, ja jos haluat lisää valikoimaa, pääsee bussilla helposti esimerkiksi Plataniakseen ja Haniaan.

Hotellin ulkopuolella on ranta, joka koostuu enimmäkseen kivistä ja kalliosta. Matala ja hienohiekkainen ranta sijaitsee 700 metrin päässä hotellista, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Korkeasesongin aikaan rannalla palvelee rantabaari.

Buffetravintola Symposiumissa voi nauttia kaikki ateriat upeilla panorama merinäkymillä. Allasbaari/ravintola Almyra tarjoilee virkistäviä juomia ja lounasta. Hotellialueella myös toinen baari sekä kioski joka on auki muutamia tunteja päivässä.

Maksuton vastikään rakennettu ulkokuntosali sekä sisäkuntosali, jossa ikäraja 16 vuotta (nuoremmat tervetulleita aikuisen seurassa). Tennistä, biljardia ja pöytätennistä lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa ja sauna lisämaksusta. Touko-syyskuussa järjestetään aktiviteetteja kaikenikäisille, kuten minidiskoja ja vesijumppaa. Leikkipaikka lapsille.

Maksuton wifi hotellialueella. Lisämaksullinen huonepalvelu klo 7.00-01.00. Pesulapalvelu lisämaksusa. Paikallisliikennettä hotellin ja rannan välillä. Hotellialueen ja rannan välissä on ylikulkusilta.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy:

 • Aamiaispöytä, klo 7.15-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
 • Á la carte-illallinen ravintola Almyrassa, klo 20.00-22.30 (1 vierailu/viikko, pöytävaraus vaaditaan).
 • Rajoittamattomasti juomia, kuten olutta, viiniä ja drinkkejä sekä virvoitusjuomia (paikallisia ja muutamia kansainvälisiä merkkejä), klo 10.00-24.00. (Allasbaarissa klo 10.00-18.00 ja aulabaarissa klo 18.00-24.00).
 • Jäätelöä, klo 10.30-17.30.
 • Välipalaa, klo 11.00-15.00 ja 22.00-24.00.
 • Iltapäivätee, kahvia ja kakkua, klo 16.30-18.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive Ultra on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Kato Stalos

Pegasus

Hotelli Pegasus sijaitsee rauhallisella ja vehreällä paikalla rinteessä. Rannalle on kävelymatka, ja hotellin allasalueella viihtyivät niin lapset kuin aikuisetkin. Kreetan kauniiseen luontoon voit tutustua pyöräillen; hotelli auttaa niin pyöränvuokrauksen kuin ohjattujen ohjattujen pyöräilyretkien järjestämisessä. Rannalle on kävelymatka ja hotellissa on lisäksi kaunis allasalue puutarhassa.

Faros

Huoneistohotelli Faroksessa majoitut Kato Staloksen rannalla, joten voit vaita haluatko pulahtaa mereen vai uima-altaaseen. Hotellin musiikkibaari on suosittu kohtauspaikka hotellin asiakkaiden keskuudessa, ja siellä kannattaakin piipahtaa. Ja kun kaipaat laajempaa ravintolatarjontaa, voit hypätä bussiin ja suunnata kohti Hanian kaupunkia, jossa on paljon tavernoita, trendikkäitä baareja ja putiikkeja.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes on siisti huoneistohotelli, joka sijaitse korkealla Kato Staloksen yläpuolella. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja Hanian kaupunkia sekä Agia Marinan ja Plataniaksen lomakeskuksia. Hanian kaupunkiin pääset kätevästi paikallisbussilla tai taksilla. Tervetuloa nauttimaan!

Veli

Perheomisteinen ja yksinkertainen huoneistohotelli Veli sijaitsee aivan rannalla Kato Staloksessa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä Kato Staloksen keskustasta, jossa on viihtyisiä tavernoja ja baareja. Varaa huoneisto merinäköalalla ja nauti meren kohinasta omalla parvekkeellasi.

Kleopatra

Huoneistohotelli Kleopatra sijaitsee rauhallisessa Kato Stalosissa kauniin puutarhan ympäröimänä. Jos kaipaat eläväisempää tunnelmaa, Agia Marinan ja Plataniaksen kylät sijaitsevat lähellä hotellia Kato Stalosin länsipuolella. Itään mentäessä tulet Agii Apostoliin ja Hanian kaupunkiin, jonka viehättävät kujat ovat pullollaan ravintoloita, baareja ja viihtyisiä kauppoja.