Kokemuksia Panorama Crete -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 176 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Merinäköala on upea! Loistava paikka katsella auringonlaskuja. Allasalue oli toimiva ja viihtyisä, allasbaari toimi hyvin ja juomat hyviä. Ainakin näin alkukesästä aurinkotuoleja oli riittävästi. Huone oli puhdas ja viihtyisä. Hotellilla on kivoja istuskelualueita sekä sisällä että ulkona. Gluteenittoman ruokavalion kanssa pärjäsin hyvin, kokki tuli aina kertomaan mitä buffetista voi syödä ja sain pyynnöstä gluteenitonta jälkkäriä. Heti hotellin edessä on bussipysäkit, joista pääsee Agia Marina/Platanias -suuntaan ja Haniaan.
-
Lasten ruokavalikoima oli aika suppea.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-16


8 10:stä

+
Huoneen siisteys vaikka se olisi jo remontin tarpeessa.
-
Allasalueen wc tilat epäsiistit. Lattia oli märkä ja liukas, siis vaaratilanne tuli kerran , olin liukastua ja kaatua !

Vahvistettu asiakas: 2024-06-13


9 10:stä

+
Palvelut
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


9 10:stä

+
Hyvä palvelu, monipuolinen ruoka ja juoma tarjonta sekä todella hyvä allasalue
-
Allaspyyhkeet voisi toteuttaa niin, että altaalla olisi piste mistä saisi esim 10€ panttia vastaan pyhkeen ja sen voisi käydä vaihtamassa aina päivän päätteeksi puhtaaseen. Pois lähtiessä palauttaisi pyyhkeen ja saisi pantin takaisin. Nyt pyyhkeiden vaihto ei oikein toiminut kun siivoja kävi vasta aamupäivästä ja pyyhe oli tuossa välissä käytössä.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-06


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-23


9 10:stä

+
Sopivasti sivussa, mutta silti hyvät bussiyhteydet. Turvallinen ympäristö. Jälkiruokaa jokaiseen makuun.
-
Kahvia saisi olla lounailla ja päivällisellä, sekä vesipulloja tarjolla.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja siistit tilat
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


9 10:stä

+
Privat allasalue.
-
Hotellihuoneet kaipaisivat päivittämistä, vähän vanhanaikasta ja kulahtanut.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


10 10:stä

+
Näkymät, ruoka,
-
Joka päivä ei ollut riittävästi aurinkotuoleja sinisellä puolella

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Piha ja allasalue olivat viihtyisät. Hotellin terassit ja näköalat hotellista olivat hienot. Bussipysäkki oli plussaa. Ruoka oli maittavaa.
-
Hotelliin sisäänkirjautuminen qr-koodilla yölennolla, väsyneenä ei ollut mukava asia. Siitä olisi pitänyt kertoa etukäteen.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Panorama Crete -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

1055 arvostelua
Erinomainen
 
515
Erittäin hyvä
 
329
Hyvä
 
136
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
33

Viimeisimmät 5 arviota

7.8.2022

Kirjoittanut jarkkop366

Aegeospas/ hotelli.

Aegeospas, erittäin hyvää palvelua ja hoitoa . Kiitos paljon Mariana, Ana, Helena ja Georgia. Erittäin rentouttavia hoitoja. Hotelli ensiluokkainen, henkilökunta ystävällistä ja palvelu erinomaista. Suosittelen kaikille jotka haluavat rentouttavan loman kiireen keskelle.

 
9.8.2020

Kirjoittanut jakamiko Hulhumale

Tänne emme tule uudelleen!

Olipa kokemus, vaikka elämme erikoista aikaa, niin petetyksi tuleminen ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista. Blue -aikuisten puoli ei ollut toiminnassa palvelujen osalta lainkaan. Rantaa ei oltu laitettu kuntoon, asiasta jouduimme mainitsemaan useampaan kertaan niinkuin rantapyyhkeiden vaihdosta, jos saimme siistijöitä kiinni. Mistään ei tiedotettu kunnolla. Iltaohjelmaa oli kerran vkon aikana, evergreenejä laulaja duo. Kuntosali/hieronnat yms. oli poissa käytöstä. Henkilökunta käytti maskeja, visiirejä ja käsidesiä oli kaikkialla. Mitään ei saanut ottaa itse buffasta, kaikki tarjoiltiin. Kaunilla paikalla, mutta aika kulahtaneet/väsähtäneet huoneistot. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään huikeata. Mojitoa ei saanut, ei kuulunut all inclusiveen. Hotellin toiminta oli kokonaisuudessaan outoa, eipä tulla uudelleen. kun onneksi valinnanvaraa on.

 
15.5.2020

Kirjoittanut Justus2000 Tervakoski, Finland

Tänne pitää tulla uudelleen!

Monista all inclusive hotelleistamme tähän mennessä paras. Ruoka ja juomatarjoilut 10+ . Hotelli tarjoaa autovuokraustakin, otimme pariksi päiväksi ja kierrettiin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Hotellin Spa osaston hierontaa en voi suositella (liika hennot otteet vaikka pyysin voimaa) mutta pedikyyri oli ok. Siistiä ja varsinkin meidän k16 osastolla rauhallista.

 
6.11.2019

Kirjoittanut JuhaniU3

LOMA

Saavuttuamme kirjautuminen oli hidasta.Pelkkä passi ei riittänyt ,vaikka opas sanoi niin..Huone tilava ja siisti.Olimme siellä aikuisten puolella..Ruoka oli kohtalaista..Tarjoilijat aika tympeitä ,eivät paljoa hymyilleet..Illalla vain kerran ohjelmaa. Ranta oli kivikkoinen.Keskitason hotelli

 
30.8.2019

Kirjoittanut 1_Dolgi Oulu, Suomi

Panorama Hotel

Panorama Hotellissa on upeat näköalat merelle. Suuresta uima-altaista näkee korkealta ja kauas. Lounge tila on hyvä ja tilava. Uima-allasbaarissa on toimiva palvelu. Kissamou, päätie kulkee aivan vierestä. Rantaan ei ole pitkä matka.