Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osasta parvekkeista merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Suuri parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista, vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Osassa huoneista tulee ahdasta, jos huoneissa majoittuu kolme henkilöä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23-26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kaksio

Kaksio jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja keittiö. Parivuode. Lisävudemahdollisuus vuodesohvalla. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Ikäraja tässä huonetyypissä on 16-vuotta. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, Executive wing loungea, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita jaetulla altaalla, joissa on maaterassi merinäköalalla. Ikäraja tässä huonetyypissä on 16-vuotta. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Superior-huoneissa jaetulla altaalla majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, Executive wing loungea, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö sekä valikoima alkoholijuomia klo 10.00-18.00.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiö jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Makuuhuone yhdistetty minikeittiöön. Parivuode. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.