Zephryos Beach Boutique

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa hotelliin Zephyros Beach Boutique! Täällä majoitut aivan meren vierellä, kävelyetäisyyden päässä Staliksen kaupoista ja ravintoloista. Rannan lisäksi täällä on kaksi allasaluetta, joissa molemmissa on allas aikuisille. Hintaan sisältyy aamiainen ja voit varata halutessasi myös buffetravintolassa tarjoiltavan puolihoidon lisämaksusta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 315 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Zephyros Beach Boutique sijaitsee aivan Staliksen rannalla. Kaksi allasaluetta sijaitsevat aivan rannan vierellä. Allas erillisellä lastenaltaalla, allas-/snackbaari sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Toiselle allasalueelle toivotetaan tervetulleiksi vain aikuiset matkustajat. Täällä sekä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellilla on kaksi ravintolaa. Eliassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista noutopöydästä, jossa tarjolla kreikkalaisia ja kansainvälisiä makuja. Á la carte -ravintola 86 Saint John Str. tarjoilee kreetalaisia ja välimerellisiä makuja. Siisti pukeutuminen illalliselle (miehillä pitkät housut). Aulabaari. Iltaohjelmaa muutamina iltoina.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellilla on pieni kuntosali, jossa kaksi laitetta sekä pieni spa, jossa hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis ja darts. Hersonissoksen keskustaan on noin 4,5 kilometriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksullisen puolihoidon, syövät 2-11 -vuotiaat lapset maksutta.

Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00. Illallispöytä, klo 19.00-21.00.

Hyvä tietää

Hissi vain päärakennuksessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.