Vasia Boulevard

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Yli 16-vuotiaille suunnattu Vasia Boulevard sijaitsee Hersonissoksen rantakadulla Kreetalla. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta sekä pulahda virkistävään altaaseen tai jacuzziin. Hotellissa vietät mukavaa lomaa lähellä rantaa ja kylän sykkivää yöelämää.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 73 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vasia Boulevard toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset vieraat. Hotelli sijaitsee Hersonissoksen rantakadulla Kreetan pohjoisrannikolla, Malian lahdella. Lähistöltä löytyy ravintoloita ja baareja. Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun haluat nauttia rantaelämästä sekä kylän muista huvituksista.

Täällä on allas sekä siihen kuuluva jacuzzi, jossa nauttia ihanista lomapäivistä. Allasalueella on maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet.

Lähellä pieni hiekkaranta. Monilla rannoilla meressä on kiviä mutta ranta on hiekkaa. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Rantakadulla on useita ravintoloita ja tavernoja. Lähistöltä löytyy myös Hersonissoksen yöelämää. Rannalla ei ole vesiurheiluaktiviteetteja, lähimmät löytyvät Star Beachiltä 1,8 km päästä lisämaksusta.

Hotellissa on kauneuskeskus, jossa on lisämaksusta esimerkiksi hierontaa, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Varattavissa myös kampaamopalveluja sekä joogatunteja, mutta nämä palvelut eivät sijaitse hotellissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa, lisämaksusta huoneissa.

Spinalongan saari on yksi Kreetan suosituimmista nähtävyyksistä ja se sijaitsee lähellä Hersonissosta. Spinalonga on yksi Euroopan viimeisimmistä leprasiirtoloista ja tänne pääset helposti Apollomatkojen retkellä. Kreetan pääkaupunki Heraklion sijaitsee 30 minuutin taksimatkan päässä. Mikäli olet kiinnostunut viinituotannosta, noin 20 minuuttia Heraklionista etelään löytyy alue, jossa tuotetaan laadukkaita paikallisia viinejä.

Hyvä tietää

  • Yöelämän äänet saatetaan kokea häiritsevänä.
  • Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat matkustajat

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa