Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneissa on avoin pohjaratkaisu ja ne koostuvat makuutilasta ja oleskelutilasta, jossa on vuodesohva. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.

Kahden hengen huone

Elegantisti sisustettuja, erikokoisia kahden hengen huoneita. Osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa Ikaros Classic. Kaikissa kahden hengen huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, joistakin näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kahden hengen huone bungalowissa

Elegantisti sisustettuja, erikokoisia kahden hengen huoneita bungaloweissa. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Ikaros Beachissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita erilaisilla pohjaratkaisulla. Osa huoneita koostuu kahdesta erillisestä makuuhuoneesta merinäköalalla ja osa koostuu suuresta huoneesta, jossa istuinryhmä ja vuodesohvasta puutarhanäkymällä. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, joistakin näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 48 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Sviitti

Sviitit koostuvat erillisestä makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on vuodesohva. Kaikissa sviiteissä on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, dvd-soitin, puhelin ja taulu-tv. Silitysmahdollisuus ja kylpytakit ja tossut. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja suihkulla ja wc. Parveke tai terassi, merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.