Juniorsviitti

Tasokkaita juniorsviittejä, joissa parivuode laadukkaalla patjalla. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla sekä internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Vesipullo päivittäin. Pieni jääkaappi. Jacuzzi. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella, jossa laadukas patja. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Vesipullo päivittäin. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviitit koostuvat kahden hengen huoneesta ja juniorsviitistä, joissa on yhteinen sisäänkäynti. Jokaisessa huoneessa on suuri parivuode laadukkaalla patjalla. Olohuoneosassa on nojatuoli ja pöytä. Juniorsviitin puolella on poreallas. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä vesipullo päivittäin. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Pieni jääkaappi. Jacuzzi. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Kattohuoneisto sviitti

Tasokas kattohuoneisto sviitti, jossa suuri sänky laadukkaalla patjalla. Olohuoneen puoli on erotettu makuuhuoneosasta lasiseinällä. Olohuoneen puolella on sohva tai nojatuoli sekä pöytä. Huoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa hienoin merimaisemin. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Vesipullo päivittäin. Pieni jääkaappi. Jacuzzi ja sauna. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone sängyllä, jossa laadukas patja. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullo päivittäin. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.