Juniorsviitti

Tasokkaita juniorsviittejä, joissa parivuode laadukkaalla patjalla. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla sekä internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Vesipullo päivittäin. Pieni jääkaappi. Jacuzzi. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella, jossa laadukas patja. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut. Vesipullo päivittäin. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone sängyllä, jossa laadukas patja. Olohuoneen puolella nojatuoli ja pöytä. Smart-tv satelliittikanavilla ja internetillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullo päivittäin. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.