Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä sohvasta. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, keskusilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Parveke, osassa merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 21,5 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen lapsille vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kaksi lisävuodemahdollisuutta vuodesohvasta. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Marina Beachissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla. Parivuode tai erilliset sängyt, lisävuodemahdollisuus lapselle kerrossängystä. Tv satellittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior -huone

Valoisia ja kauniisti kalustettuja Superior -huoneita, joissa kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta nojatuolista. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen valmistusmahdollisuus. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Kylpytakit ja tossut. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 21 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.