Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 21,5 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior -huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.