The Island

 • Korkeatasoinen
 • Neljä allasta ja spa
 • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa The Islandin lomakeitaaseen aurinkoiselle Kreetalle. Nauti virkistävästä pulahduksesta ja nauti hyvästä kirjasta riippukeinussa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat, joten The Island on täydellinen valinta aikuiseen makuun.

ONNEA KREIKKA!

Tänään 25.3. juhlistamme Kreikan kansallispäivää, jonka kunniaksi saat nyt kaikista kesän lomista Kreikassa -50 €/hlö matkaedun. Toimi nopeasti – tarjous on voimassa vain tänään! Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2629 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Island toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotelli sijaitsee pienessä Gouvesin kylässä, noin 10 km päässä Hersonissoksesta ja 20 km päässä Heraklionista. Neljä allasta, joista kolme ulkoallasta ja yksi sisäallas, joka on aamusta iltaan. Allasbaari. Hiekkaranta sijaitsee noin 10 metrin päässä ja täältä löytyy aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Rantabaari.

Noutopöytäavintola The Kitchen tarjoilee aamiaista ja illallista. Kolme à la carte-ravintolaa. Italialainen ravintola Veranda Bar ja kansainvälinen Stone Bar tarjoavat lounasta ja kreikkalainen The Taverna on avoinna illallisaikaan useana kertana viikossa. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloissa. Siistiä pukeutumista vaaditaan, pitkät housut miehillä. Kaksi baaria, Tholos ja Yachting, joissa on nauttia drinkeistä ja kuunnella musiikkia.

Suuri spa, jossa on hierontaa ja erilaisia hoitoja, sisäuima-allas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna - kaikki lisämaksusta. Kuntosali, tennis, lentopallo ja koripallo. Joogaa, pilatesta ja vesijumppaa kuusi kertaa viikossa. Pöytätennis. Biljardi ja pöytäkiekko lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarket. Noin 10 km Herssonissoksesta ja 18 kilometria Kreetan pääkaupunki Heraklionista.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjoillaan klo 07.30-11.00 ja illallinen klo 18.30-21.45.

Hyvä tietää

 • Kaikki ylimääräiset kulut hotellissa kirjataan huoneen laskulle.
 • Tie ylitettävä rannalle mennessä.
 • Paikallisliikennettä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 3+
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Gouves

Gouves Bay

Gouves Bay on erinomainen valinta kun haluat asua lähellä Kreetan pääkaupunki Heraklionia. Voit viettää lomapäiviäsi rannalla tai hotellin altaalla. Lapset voivat nauttia leikeistä nurmikentällä.

Sol by Melia Marina Beach Crete

Sol by Melia Marina Beach Crete sijaitsee rauhallisella paikalla viihtyisässä Gouvesin kylässä Kreetalla. Hotellissa vietät rentouttavaa rantalomaa ja tarjolla on viihtyisä allasalue, spa, kuntosali ja lastenkerho.