The Island

  • Korkeatasoinen
  • Neljä allasta ja spa
  • Korkea asiakastyytyväisyys
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa The Islandin lomakeitaaseen aurinkoiselle Kreetalle. Nauti virkistävästä pulahduksesta ja nauti hyvästä kirjasta riippukeinussa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat, joten The Island on täydellinen valinta aikuiseen makuun.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys hyvä kaikkialla hotellin alueella, hyvä ja ystävällinen palvelu, vapaita aurinkotuoleja...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2553 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Island toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotelli sijaitsee pienessä Gouvesin kylässä, noin 10 km päässä Hersonissoksesta ja 20 km päässä Heraklionista. Neljä allasta, joista kolme ulkoallasta ja yksi sisäallas, joka on aamusta iltaan. Allasbaari. Hiekkaranta sijaitsee noin 10 metrin päässä ja täältä löytyy aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Rantabaari.

Italialainen ja kreikkalainen ravintola, joka on avoinna lounasaikaan. Buffetravintola The Kitchen tarjoilee aamiaista ja illallista. Lisäksi kolme à la carte-ravintolaa. À la carte-ravintola, joka on avoinna kaksi iltaa viikossa (pöytävaraus vaaditaan). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista ilallisella (sekä buffet että à la carte), miehillä pitkät housut, chinot tai siistit lyhyet housut ja polvipituinen alaosa naisilla (ei urheilu- tai rantavaatteita). Aulabaari.

Spa lisämaksusta, jossa hierontaa, sauna, hierova allas, jacuzzi ja sisäallas. Maksuton kuntosali, tennis, lentopallo ja koripallo. Joogaa, pilatesta ja vesijumppaa kuudesti viikossa maksutta. Biljardia, pingistä ja ilmakiekkoa lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Minimarketti. Hotellissa ei käy käteinen, joten mahdolliset maksut lisätään huonelaskuun. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.